Ugurrelmas kullanıcısının son içeriği

1. Ugurrelmas

İnterkom Önerisi

https://www.trendyol.com/cardo/spirit-bluetooth-ve-intercom-tekli-paket-p-804408367 1 seneden fazladır kullanıyorum kesinlikle kalite
  2. Ugurrelmas

Bir acemiye önerilebilecek scooter veya naked modeller ve tavsiyeler.

Konfor istiyorsanız Forza 250 ve Xmax250 bakabilirsiniz
  3. Ugurrelmas

Takip cihazı önerisi olan varmı ?

750 ye hayırlı olsun :)
  4. Ugurrelmas

Rusya'da 314 km. Hızla duran araca çarpan motor

Lada mübarek, hiçbir stop ışığı yanmıyor sinyali hariç.
  5. Ugurrelmas

Motorsiklete kasko hakkında

Yamaha MT-10 yaptırdım, 22.000 TL. Eşimin üzerine motosiklet.
  6. Ugurrelmas

Motorsiklet Tamircierinin Yüksek fiyat çekmesi

İzmir de büyük makine bakımı vs yapan birisi varmı işin Ehl-i ustası
  7. Ugurrelmas

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız hornet çok güzel motordur
  8. Ugurrelmas

125cc ile gece uzun yol yapmak

eğer otobüs ile götürme niyetin varsa komple benzini boşaltman gerekiyor yoksa otobüs firmaları kabul etmiyor ben istanbul izmire mt10 otobüs ile getirdim eğer otobüs travego ise cok rahat bir şekilde geliyor bilgin olsun her ihtimale karşı yanına halat ip vs almayı unutma eğer otobüs altında...
  9. Ugurrelmas

Sinekler neden biraz daha yukardan uçmuyor

en güzeli cros gözlüğü takmak :)
  10. Ugurrelmas

Kucakta yolculuğa 32.887 TL ve trafikten men cezası..

Herkes anormal hal almaya başladı artık yapacak bişey yok herkes bir şekilde sosyal medya para kazanmak uğruna denemediği bişey kalmadı 😂
  11. Ugurrelmas

SH125İ Modifiye

ustalar tanıdık olmadığı sürece çoğuna parasıyla bile iş yaptırılmıyor
  12. Ugurrelmas

2025 Motosiklet fiyat zamları

Ktm şuan üretimi durdurdu parça tedariklerinde problem olduğundan dolayı üretimi durdurdular o yüzden ktm fiyat güncellemesi kaldı belirlenmedi
  13. Ugurrelmas

Motosiklet ekipmanları tavsiyesi

https://www.mototas.com.tr/agv-kaskk1-s-mono-mono-matt-black-27992 Kask olarak bunu tercih edebilirsin agv katlitesi her zaman belli instagram satılan mont kasklardan uzak dur yeterli mont olarak ta eğer 4 mevsim istiyorsan kaliteli bişey alabilirsin sezonluk diyorsan alpinestar mont4 alabilirsin
  14. Ugurrelmas

Araç Bakımı

Ben Urla bosch car servisinde yaptırmıştım ağır bakımları ama İzmir de pek sayılı bilinir usta yok ama fiyatlara gelince hepsi pilot gibiler maşallah
  15. Ugurrelmas

Ceza yemeyecek güzel egzoz var mı?

Ceza yazılmayan egzoz maalesef yok teknik değişikliğe girdiğinden ses çıkarmayan egzoz bile olsa fabrika çıkışı hariç takılan egzozların hepsine ceza yazıyorlar ben bayiden 50 bin tl para verip akrapovic egzoz taktırdım sonu hüsranla bitti ilk çevirmede cezayı yedim

Yeni mesajlar