Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar 2 gün önce motordurmuştu bidaha çalışmadı bugün getirip açtım mototorun sibobu krannk miline bağlayan milii şişmiş öyle bir sıkışmış ki çekiçle falan vurdum katiyen çıkmadı pürmüzle bile ısıtıp vurdum çekiçle yinede olmadı bildiğiniz bi yöntem varmı acaba ilk defa geldi bu...
arkadaşlar bazı deneyimlerimi paylaşacam
subaplı yani 4 zamanlı motorlarda EKSOZ PATLAMASI yapmaya başlamıssa yüzde 90 subap ayarı kaçmıştır ve zararı şunlar
1 normalden yüzde 25 fazla yakar denedim
2 motor titreme yapmaya başlar
3 motordan aşırı sesler gelmeye başlar
ve zamanla bazı...
arkadaşlar honda hero şaseme kuba 100 lük yatık takmıştım 1 ay oldu subap sesi gelmeye başladı. şu an 900 km yaptım kafamdan rasgele ayar yaptım bugün biraz kesildi fakat tam ayar yapmak istiyorum. bunun çakısını bugün alcam fakat bunun sentil ayarı nedir bilen varmı kullanma kılavuzum yok...
merhba arkadaşlar daha önce yazmış olduğum gibi honda hero şase üzerinde
kuba motor 100 cc kullanıyorum geçenlerde kuba servisi bana dişlin gitmiş yenisini 38 diş al orjinalları böyle dedi seninki 41 diş dedi hem benzin az yer hemde hızlı gider dedi bende zaten yeni zincir vardı önceden 38 diş...
Tarih : 25/07/2010 17.25.09
İKİ GENÇ TOPRAĞA VERİLDİ
Seydişehir de motosiklet meydana gelen kazada hayatını kaybeden 2 genç toprağa verildi
Dün akşam saat 22.00 sıralarında Seydişehir’e bağlı Çatmakaya-Gölyüzü köyü arasında seyrederken uçuruma yuvarlanan Mahmut Varol (32) Ali...
arkadaşlar forumların nerdeyse hepsine baktım hava ayarı olarak 2.5 tur açık falan denilmiş benim motor honda hero cd 100 hava ayarı sadece yarım tur açık karbiratör almıştım biara çin azyakıt için oda yarım turda iyi çalışıyor sebep nedir bu 2.5 tur civarı doğrumudur yoksa benimki mi doğru
arkadaşlar biraz acil derin bilgilere ihtiyaç var sorun şu honda hero 100cd motor vardı bende bazı sorunları çogaldı 96 model neyse yeni çıplak motor aldım komple kuba motor 100 lük çıkardığım yere aynen denk geldi taktım yalnız bunun ateşleme kabloları değişik bunu nasıl takabilirim sadece...
honda hero mondial 110 veya 100 lerle aynı motora sahip yani yatık motorlu
1.
merhaba arkadaşlar benim motor honda hero 100 cc sleek motorumun iç zincirini değiştireyim dedim çalışmıyor dişlisinide çıkarıp takmıştım zaman ayarı bozulmuş dediler bu zaman ayarı nasıl yapılır acep bilen varmıdır...