ugurbahceli kullanıcısının son içeriği

1. ugurbahceli

2024 Motolux ceo 125 önerirmisiniz

Merhaba selamlar hekeze. şehir içi ufak tefek gel git işleri için yeni bir scooter almak istiyorum. Yaşadığım ilde bir çok kuryelik yapan arkadaşların motolux markasını kullandığını gördüm ve ilgimi çekti. Bu markayı önerirmisiniz tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istedim. Normalde...
  2. ugurbahceli

motosikleti trafikten düşrme

Değerli arkadaşlarım yaklaşık 2 yıl önce iş yerimde birisine motosiklet sattım o zaman için alan kişinin borclarından dolayı satışını vermedim. o zamandan beri motosikletin muayenesi yok kullanan arkadaş satışını almak istemiyor trafikten düşür motosikleti diyor. Bu işlem konusunda bilgi sahibi...
  3. ugurbahceli

150 cc scooter yanlış buji ve sonrası

Değerli arkadaşlar herkeze hayırlı günler dilerim. Geçici olarak 150 cc mondial bir scooter aldım dün yağ filtre ve buji yi değiştirdim fakat aldığım buji yanlışmış farkında olmadan takmış bulundum. Akabinde bujiyi söktüm fakat bujinin kafası ezilmiş durumda çıktı ardından doğru bujiyi alıp...
  4. ugurbahceli

Şirket aracı ile kaza yaptım

selam arkadaşlar. dün çalışmakta olduğum şirketin aracı ile kaza yaptım . Kazada %100 karşı taraf hatalı bulundu. Karşı taraf hem çok süratli idi hemde sağdan gelen ben olduğum halde bana yol vermedi benim aracımın sol önünden çarptı benim aracımda epey hasar var kendi aracında çok fazla birşey...
  5. ugurbahceli

60-70 km hız aralığında ki hoplama ?

selam arkadaşlar iki gün önce sıfır km cbf 150 aldım dün yaptığım gezintide motorun 60-70 km hız aralığında bi hoplama yaptığını fark ettim servisteki ustayla görüştüm kendiside kontrol etti bir sorun fark edemedigini söyledi ama ben sorun olduğundan eminim dediğim hız aralığında ciddi bir...
  6. ugurbahceli

hastalık mı hırs mı nedir bunun adı ?

arkadaşlar merhalar son zamanlarda adını koyamadığım karmaşık duygular düşünceler içerisindeyim. ilk motorumu yaklaşık 1 yıl önce honda cb 125 olarak aldım ve halen bu motoru kullanmaktayım ilk zamanlarda her ne olursa olsun hızım 70-80 km/s geçmezken sonraları 100 km/s lere çıkarmaya başladım...
  7. ugurbahceli

motosiklet için kredi ?

Merhabalar ortalama 6 bin TL lik bir motor için sizce ihtiyaç kredisimi daha mantıklı olur yoksa taşıt kredisimi. Daha doğrusu şöyle sorayım misal cbf 150 almak için direk hondaya gidip onların adımıza başvuracağı krediyimi kullanmak daha iyi yoksa bankadan ihtiyaç kredisi alıp direk peşin...
  8. ugurbahceli

Bisan FKT 150

arkadaşlar bu motoru kullanan tecrübe eden fikir sahibi olan varmı özellikle titreşim konusunda bilgisi olan varmı acaba selamlar TORNADO FKT150 MOTOR TİPİ 4 ZAMANLI, 1 SİLİNDİR , BENZİNLİ MOTOR SİLİNDİR HACMİ 149,4CC SİLİNDİR ÇAPI X STROK 62.0 mm x 49.5 mm SIKIŞTIRMA ORANI 9,0:1...
  9. ugurbahceli

eskişehirden selamlar

merhabalar ben eskişehir'den uğur aranıza yenı katıldım motosiklet konusunda da yeniyim yaklaşık 8 aydır 125 cc bir honda kullanıyorum ilk motorum ve daha tecrübesizim forumda faydalı bilgiler paylaşıldığını gördüm ve üye olmaya karar verdim tekrar selamlar

Yeni mesajlar