Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhaba. Motosiklet almayı düşünüyorum ama biliyorsunuz ülkenin durumunu sıfır araç almak harcımız değil. O sebepten 2011 2013 model bir cbr 250R almayı düşünüyorum piyasası su an 13.00 14.000 arası. Ama bir muhabbet var bu yıllarda üretilen kasa krank kırıyormuş hiç bir problem...
Merhaba arkadaşlar motosikletimin egzozu aşırı paslanmış açık yerde kalmış bayramdan sonra değiştireceğim. Ama bayrama kadar biraz temiz dursun diye WD-40 ile temizlemek istedim ve başardım. Lakin motoru çalıştırdığım da haliyle egzozda ısınıyor ve üzerinde ki WD-40 yanmaya başlıyor duman ve...
Merhaba arkadaşlar ben bir motosiklet aldım bilenler vardır mondial xtereme max 200 cok beğenerek aldım memnunum fakat benzin göstergesi olamaması cok sıkıntı yolda kalma durumu cok oluyor. Sorum şu ben bu göstergeyi başka bir analog gösterge ile değiştirebilir miyim benzin göstergesi olan. Yani...