uğur karslı kullanıcısının son içeriği

1. uğur karslı

Yamaha x-max'e sis lambası takılyor mu?

Arkadaşlar yolda güvenliği ve görünürlüğü arttırmak için sis lambası taktırmayı düşünüyorum.Daha önce Motoruna sislambası taktıran arkadaşlardan bilgilerini benimle paylaşmalarını rica ederim.:)
  2. uğur karslı

Bluetooth'lu kask almayı düşünüyorum.

Arkadaşlar bluetooth lu kask almayı düşünüyorum. Daha önce böyle bir kask kullanmış olanların tecrübeleri ve fiyatlarıyla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.:cat:
  3. uğur karslı

x max le ilk uzun yolculuğumu yaptım

ilk uzun yolumu istanbul sapanca arası yaptım.Gerçekten çok keyifli geçti:mrgreen:.Havanın özellikle giderken rüzgarlı olması tuzu biberi oldu:pale: Hız olarak 145 km hızı gördüm motor çok rahat ulaşıyor bu hıza.:bounce: 120 km hızda giderken motor biraz zorlanıyor gibi oluyor fakat devreye o...
  4. uğur karslı

şanzıman yağı değişiyor mu?

ilk bakımda şanzıman yağını değiştirmediler. acaba sorun yaşarmıyım.teşekkürler.
  5. uğur karslı

kayışlı motorlarda hidrolik yağı değişiyor mu?

ben yeni yamaha x-max aldım.ilk bakımı yapıldı ancak hidrolik yagını değiştirmediler kitapcıkta değişmesi gerektiği yazıyor acak servis yetkilileri 40.ooo km de değişecek dediler.bilgisi olan arkadışımdan cevap beklerim.:)
  6. uğur karslı

hidrolik yğı

arkadaşlar x-max ilk bakımında hidrolik yagı değişiyormu bilgisi olan cevap verebilir se sevinirim.

Yeni mesajlar