UCANLAZ kullanıcısının son içeriği

1. UCANLAZ

Çalıntı yakalanan motorlar hakkında !!

Ekli linkteki konunun buaraya taşınması nasıl mümkün olur? http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/181212-30-07-2017-tarihli-trafik-uygulamasinda-550-adet-calinti-motor-yakalandi.html
  2. UCANLAZ

30.07.2017 tarihli trafik uygulamasında 550 adet çalıntı motor yakalandı !!!

Arkadaşlar,bu hafta sonu haberlerde işittim tüm Tr'de trafik ve jandarma motosiklet temalı denetleme yapılmış.550 adet çalıntı motor yakalanmış.Ülkemizde çalınan malımızı bulabilmemiz için ya kendimizin takip etmesi,ya araya adam koymamız ya da hırsızdan para ile kendi malımızı satın almamız...
  3. UCANLAZ

Acil AB (RH) + kan trombosit ihtiyacı Acıbadem Kozyatağı hastanesi

Acil AB (RH)+ kan trombosit ihtiyacı Babası Mert Serkan İkiışık 0533 501 08 51 Hasta ismi Emre 11 yaşında çocuğumuz.. Hastane Kozyatağı Acıbadem Beyin bögsinden ameliyatlı ve yaklaşık 3 aydır tedavi altında.Şuan için acil ancak sonrasında devamlı trombosit ihtiyacımız oluşmakta.Kemoterapi...
  4. UCANLAZ

Aşık oldum...

http://www.harley-davidson.com/en_US/Media/data/Apps/2010_Motorcycles/html/wallpaper/2010_wallpaper.htm?locale=en_us&marketGroup=_def_dom&type=pg&family=cv&model=fxdfse2&pgOption=bs2&pnwColor=&pnwWheel=&size=w1280...
  5. UCANLAZ

Virago piston kolu

şimdilik mesajımı beklemeye aldım.Bir ustadan cevap bekliyorum.tşekkurler.
  6. UCANLAZ

ACIL KAN Brh (-) COK ACIL

Eğer yanlıs yere açtıysam lutfen mod arkadaşlar yardımcı olsun Arkadaslar, Bir abime çok acil Brh (-) grubu kan lazım, Ciddi bir ameliyata giriyor Ulaşım bilgisi, Erol Tezcan Çapa tıp fakultesi monoblok kan merkezi 0535 578 52 78 Benim telefonum 0532 620 55 30 Serdar Kayacık,Ulaşım problemi...
  7. UCANLAZ

ACIL KAN Brh (-) COK ACIL

Arkadaslar, Bir abime çok acil Brh (-) grubu kan lazım, Ciddi bir ameliyata giriyor Ulaşım bilgisi, Erol Tezcan Çapa tıp fakultesi monoblok kan merkezi 0535 578 52 78 Benim telefonum 0532 620 55 30 Serdar Kayacık,Ulaşım problemi olanlar veya anadolu yakasından gelenler direkt bana...
  8. UCANLAZ

Suzuki LS650 savage

Arkadaşlar, Suzuki LS650 savage marka motor almak üzereyim, Motor hakkında hiç bilgim yok,motordan fazlada anladığım söylenemez,Ancak aktif motor kullanıcısıyım,Motor hakkındaki teknik,yedek parça kriterleri hakkında Bilgiye ihtiyacım var,Yorumlarınızı bekliyorum, BU MOTORU ALMALIMIYIM...
  9. UCANLAZ

Benim motor kendi kendine yürümüş ve arabaya vurmuş. !!!!

Selam arkadaşlar, Böylesi eminm başınıza gelmedi! Benim motor keeway sl150.2 gün önce hareme küçük bi paket bırakmak için gittim.Motoru perona bıraktım ve gidip işimi halletim.Geri geldiğimde motoruN başında 7-8 kişi motoru tutuyordu.Ne olduğunu sorduğumda bana motorun kendi kendine çalışıp 2-3...
  10. UCANLAZ

Aranızda olmak büyük mutluluk...

Herkeze selam, Uzun süredir forumu takip ediyorum.Uyelik bu gune kısmetmiş, Soylemeden gecmiyim Hyosung gv 650 hastasıyım, önceki motorum Kanuni idi,

Yeni mesajlar