Aşık oldum...

harley hocam ya başka birseye benzemez gerçekten güzel makine ama sisi bar olsa daha da güzel olur kanımca

ewd

Halley dawidson motorları sPr de Parası nasıl bi biliqin warmı ? kardesim xD :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de aşık oldum deyince şöyle bembeyaz gelin gibi bir kız göreceğiz sandım örnek aşağıdakiler :mrgreen: Şimdi evlenilecek motor var eğlenilecek motor var senin bu gösterdiğinle 1-2 gün takılınır belki :mrgreen: Chopper ın adı racing in tadı demişler :queen: :queen:

Ben de aşık oldum deyince şöyle bembeyaz gelin gibi bir kız göreceğiz sandım örnek aşağıdakiler :mrgreen: Şimdi evlenilecek motor var eğlenilecek motor var senin bu gösterdiğinle 1-2 gün takılınır belki :mrgreen: Chopper ın adı racing in tadı demişler :queen: :queen:

hahahahaha süper yorum +1:cat:

Yeschim bütün choppercılar olarak kınıyorum seni kın a mayan arkadaşlarım yerine bile hatta...
Sizin vızvız lar ancak eğlenecek makine olur.

Evlenecek makine böyle oturaklı olmalı bence ..

Hava filitresine şiddetle katılmadan edemecem krom yada nikelajlı bir kapak konsaymış daha güzel olurmuş,biraz naked ama sanırım güç performans dikkat çekilmek istenmiş..
Eline sağlık arkadaşım.

eğlenilecek makina var evlenilecek makina var ..:) bu tam anlamıyla evlenilecek :p

Yeschim bütün choppercılar olarak kınıyorum seni kın a mayan arkadaşlarım yerine bile hatta...
Sizin vızvız lar ancak eğlenecek makine olur.

Evlenecek makine böyle oturaklı olmalı bence ..

Hava filitresine şiddetle katılmadan edemecem krom yada nikelajlı bir kapak konsaymış daha güzel olurmuş,biraz naked ama sanırım güç performans dikkat çekilmek istenmiş..
Eline sağlık arkadaşım.

Teşekkür ederim :) Bütün race ciler adına ben de kabul ediyorum kınanmamı :mrgreen: Kınanıyorum ama mutluyum :p Biz eğlenilecek makineyle evlendik gayet de mutluyuz, hem eğleniyoruz hem oturuyoruz :cherry:

Streç yok :queen: Hepimiz kardeşiz ::sefereee :rendeer:

çok yakışıklı alet ama o hava filtresini pek yakıştıramadım...

o ne ya polis sireni gibi :) bari içine ışık falan koysalar gece lambası misali. trafikte fark edilir en azından

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 ----------

Şimdi evlenilecek motor var eğlenilecek motor var senin bu gösterdiğinle 1-2 gün takılınır belki :mrgreen: Chopper ın adı racing in tadı demişler :queen: :queen:[/URL]

değil 1-2 gün takılmak.. araba alır sallana sallana giderim daha iyi.. :p

Motosikleti
Hornet

Allah'ın emri Peygamberin kavliyle aprilia rsv 4 'ü istiyorum eğer sizinde izniniz olursa:p

Olurda bunu vermezseniz Emre abinin 600f'te olur hani:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar