uçan pırasa kullanıcısının son içeriği

1. U

Teknik servis fatura vermiyor ne yapabiliriz

Arkadaşlar laptop tamir edildi 200 liraya anlaştık adamlardan fatura istiyorum o zaman kdv eklenir diyor böyle saçmalık olur mu bana cihazı verirken söylemedin diyor fatura istediğini benim mi söylemem gerekir diye yarım saat telefonda tartıştım ne yapmam lazım yarın dükkana gittiğimde polisi mi...
  2. U

Ön fren hava yaptı Ybr 125

Arkadaşlar ön frenin balatasını değiştirdik fakat fren boşaldı hava yaptı üst kapağı açtım yağın yarısını aldım alttan tahliye plastiğini açıp maneti sıkıyorum vidayı aç kapa yapıyorum yağ atıyor kabarcıksız sonra sıkıp maneti bırakıyorum yine de geçmedi fren kolu bomboş ayrıca balatalar tekere...
  3. U

Motosikletli Kurye Arkadaşlar Gelin Konuşalım

Abilerimiz, kardeşlerimiz.. Bilindiği üzerine, görünenin aksine "Aa.. ne güzel tüm gün motosikletle dolaşıyor." gibi görünüyor fakat canımız tehlikede.. Ben de bu işi yapıyorum fast-food firmasında. Kaldı ki benden daha çok kilometre yapan evrak dağıtan arkadaşlarımız var görüyorum. Kimse neden...
  4. U

Caberg Rhyno Kullanan? 178 TL Alınır mı?

http://www.n11.com/caberg-rhyno-ceneden-acilir-kask-metalik-siyah-P16347443 Arkadaşlar LS2 kapalı kask kullanıyorum 2 tane var artçı için de.. Sizce karttan taksitle bu kaskı alsam mı bilemedim değer mi yani anlaşılan fiyat baya inmiş o yüzden diyorum? :) commuter ybr125 kullanıcısıyım yani...
  5. U

Bankaların yol yardım servisinden yararlanan var mı?

Arkadaşlar aidat ödediğimiz kredi kartlarında geçerli bir servis. Mesela Card Finans'ta varmış. Yararlanan var mı? Ücret ödenmediğini falan söylüyor şartlara baktım hepsi şu 100 liraya satılan yol yardım paketi ile aynı. Yolda kalma durumu vb. şeyler. Türkiye'nin her yerinde geçerli. Başına...
  6. U

Büyük Motosiklet Bakımları Hakkında. 600 cc ve Üzeri

Düşük cc motosiklet kullanıcısı olarak merak ettiğim bir konu. Misal CBF 150 kullanan biri yağını 2.000 km civarında değiştirirken Ör: Yamaha Tdm 900, Honda Crosstourer X800, Kawasaki er6n bu tip farklı sınıfta motosikletler ise 5.000 - 10.000 km aralığında değiştiriyor. Zahmet olmazsa başlıkta...
  7. U

İstanbul'da ucuza yağ bulabileceğimiz yerler?

merhaba benzinliklerde tırt shell yağlar bile 4 zamanlı 26-30 tl arası değişiyor aynı zamanda castrol de öyle.. ucuza alabileceğimiz yerler var mı arkadaşlar fiyatları yazarsanız hep beraber faydalanmış oluruz