Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
40 km'lik bir yol var sehirlerarası. 1 defa bile 97ı gecmedim. Kask ehliyet her şey tam hiçbir sıkıntı yok. Fakat canım o kadar sıkılmıştı ki son 2 3 km'de kendi şeridimde çok hafif slalomlar yaparken radar aracı kameraya çekmiş ve ceza yazmış. 90 civarı bir hızım var ve şeridimi kesinlikle...
Merhabalar,
26 yaşındayım yaklaşık 10000 km ybr'nin ardından 5000 km'dır mt-07 abs kullanıyorum. Kucuk bir anadolu şehrindeyim. Normal şartlarda çok oturaklı, çok sakin bir insanımdır. Belli isim gücüm var, otomobil kullanırken falan müthiş dikkatli sakin kesinlikle hız sınırlarını geçmeyen...
Merhaba
Bu makineyi almayı düşünüyorum fakat bayilerde yok. Yani görme şansım hiç olmadı çıplak gözle. Antalya'da olup da Sahip olan varsa yazabilir mi şöyle bir gözümle görsem? İki rengi var bir 30. Yıl rengi dedikleri mavi beyaz bir de mavi kırmızı açık yeşilli olan ikisi arasında kararsız...
Merhaba,
Evimin çok yakınında kapalı otopark var gedikpaşa katlı otoparkı. Ne abonelik kabul ediyorlar, ne de günlük saatlik kesinlikle motosiklet kabul etmeyiz diyorlar. Çok saçma değil mi? Var mı bunun bir izahı?
Ve bir kaç günlüğüne İstanbul'a geleceği, Avrupa yakasında bildiğiniz katlı...