ANTALYA'DA GSX-R600'Ü OLAN VAR MI ARAMIZDA?

Merhaba

Bu makineyi almayı düşünüyorum fakat bayilerde yok. Yani görme şansım hiç olmadı çıplak gözle. Antalya'da olup da Sahip olan varsa yazabilir mi şöyle bir gözümle görsem? İki rengi var bir 30. Yıl rengi dedikleri mavi beyaz bir de mavi kırmızı açık yeşilli olan ikisi arasında kararsız kaldım. Sadece bakmak istiorum öyle binmekmis kullanmamış falan değil endişeniz olmasın.

Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------

Var mıdır?

Çok varda forumda var mı bilmem. Kızıltoprak tarafındaki motosikletcilerde vardır.

tek bilidiğim 30 yıl renğinin 2015 de çıktığı ve bu yıl dağıtıcı değişti geçen yıldan kalma motor var mı acaba ,gerçi resmi sitede gözüküyor halen somak lazım bayilere , 30 yıl rengi bence çok güzel alacak olsam direk 30 yıl derim

gitmeden az daha üstüne koy bunu al http://www.motosiklet.net/forum/mot...750-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html derim şu güzelliğe bakar mısın abs olsa bir çılğınlık yapıp maddi şeyleri bir kenera bırakıp alırdım ama her neyse başka bahar artık

Son düzenleme:
tek bilidiğim 30 yıl renğinin 2015 de çıktığı ve bu yıl dağıtıcı değişti geçen yıldan kalma motor var mı acaba ,gerçi resmi sitede gözüküyor halen somak lazım bayilere , 30 yıl rengi bence çok güzel alacak olsam direk 30 yıl derim

gitmeden az daha üstüne koy bunu al http://www.motosiklet.net/forum/mot...750-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html derim şu güzelliğe bakar mısın abs olsa bir çılğınlık yapıp maddi şeyleri bir kenera bırakıp alırdım ama her neyse başka bahar artık

Hocam,ben ss'e yeni geçeceğim mt-07'den açıkası gsxr750'yi hiç düşünmemistim. Arada 3000 fark var cok da degil asilnda. Ne biliyim 750 alacağıma 1000 alırım diye düşündüm. Pek de bilmiyorum aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar