uakdem kullanıcısının son içeriği

1. U

Gps önerir misiniz

dahili bataryası olan aküye bağlanmayan takip cihazım var. İlk aldığım yıl şarjı 20 gün gidiyordu. Kontörlü hat takmıştım. pek fazla maliyeti olmuyordu. ama aradan geçen 3 yılda bataryası bir geceye kadar düştü. hatta yüklenecek paketlerde maşallah bayağı arttı. dolayısıyla alet kullanılamaz bir...
  2. U

Lastik tavsiyeleri

Güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.
  3. U

Günlerdir düşünüyorum gece ovirtinkliyorum

Et girmeyen yere dert giriyor. Makarnayla bu kadar.
  4. U

Motosiklet Muayenesi Hakkında Bilgi - İlk Muayene Ne Zaman?

Ruhsatına bak yazıyor günü gününe
  5. U

Biraz ayrılık

Geçmiş olsun dostum.
  6. U

Muayene ve lastik vakası

Kardeş o lastik senin hayatta kalman için önemli, muayeneden geçmesi için değil. Evet pahalı, evet bütçe ayırmak zor ama o lastik seni hayatta tutan, yer küreyle bağlantını sağlayan tek şey. Onun bitip bitmediğini, foruma, cüzdanına değil kalbine sor bence.
  7. U

Zincir Ömrünüz Bitmemiş Olabilir!!!

Ahmet abiden aldım taktırdım bir yıl oldu. Dua ediyorum kendisine. Geçenlerde yağmurda sürdüm motorun her yeri aşırı kötü oldu çamur pislik. Tek temiz kalan yer zincirdi motorda. Büyük kolaylık.
  8. U

Motosikletleri sat araba al sezonu acilmistir.

Geçmiş olsun kardeşim.
  9. U

Başlangıç Motoru Tercihi: Yeni Yamaha MT-07 Y-AMT mi, Honda NC750X DCT mi? (Tecrübelerim + Sorularım)

10 yıl önce yamaha delight 115 le motosiklete başladım. Amacım şehir içi dolmuşa vereceğim paraya motosiklete binmekti. 2 ay sonra yetmemeye başladı. 6 ay sonra satıp 2016 xmax aldım. 6 ay sonra o da yetmedi tracer 700 alıyordum ki tayin oldum. xmax i kamyona atıp Kars'a götürdüm. 2 yıl sonra...
  10. U

Navigasyon Cihazı Önerebilir misiniz

Anlıyorum sizi bazen insanın başını alıp yolun sonunu bilmeden deli gibi süresi geliyor dünyadan uzak bir yerlere. Ama buna izin yok. Sorumluluklar vs. Sessizlik iyi geliyorsa öyle yapın sessiz sessiz sürün.
  11. U

Aslında güncelleme yapabilseniz navigasyon çok daha iyi yol gösteriyor. Daha hatasız ama kullanışsız. Diğeri telefonun herseyine bağlanıyor. Adres araması bile daha kolay sesle bile aratabiliyorsunuz. Diğerine tek tek cadde sokak gir hele birde eldiven elinde kask kafanda çok zahmetli geliyor.
  12. U

6,25'' almanızı tavsiye ederim. 5'' yine küçük kalacak yakını göremiyorsanız. Dün Kaan Elektroniğin sitesinde gördüm. Fiyatları da uygundu. Ben üç ay kadar önce hepsiburadadan aldım. 6000 tl ye kendim monte ettim. çok memnunum. Ön arka iki kamerası var. Lastik sensörü yok. Kameralar çok iyi...
  13. U

Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sorun varyatörde, elin alet tutuyorsa yaparsın basit. Bir kaç alet lazım sadece. Varyatörler böyle malesef periyodik olarak temizler, baga, balata ve kayışı düzenli kontrol edersen sıkıntı olmaz. Motor yağı olarakta tam sentetik çakma olmayan orjinal yağ kullan. Motul yada Liqui Moly iyidir.
  14. U

2021-24 NC 750X Yükseltme. (4 cm)

Arkadaşlar iyi günler dilerim. 2021 NC 750X DCT sahibiyim. Motorun tartışılan artıları eksileri çok ama benim için olay tamamen para çokomel ilişkisi. Daha iyisini alma imkanı mevcut ekonomide hayal olduğu için bundan sonra uzun bir süre kendisiyle beraberiz inşallah. Benim için motorun en...
  15. U

Sinan Balkan (ASKON) Vefat etti.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Yeni mesajlar