U04 kullanıcısının son içeriği

1. U

Dominar 400 ug için yağ

15W50 almadım fazla kalın olduğunu düşündüm motul 7100 10w50 aldım
  2. U

Dominar 400 ug için yağ

Kendi disbiritoründen alacağım ya nasıl bir yağ diye merak ettim
  3. U

Dominar 400 ug için yağ

Motoru yeni aldım yağı değiştirmek istiyorum ne olur ne olmaz diye LIQUI MOLY 15W50 4T Street bu yağı düşünüyorum nasıl bir yağdır ve hangi yağı önerirsiniz
  4. U

Rs200 sonrası motor

Merhaba rs200 almıştım artık yükseltmek istiyorum şuan en mantıklı dominar 400 ug gibi geliyor fazla bütçem yok zorlaya zorlaya 230 civarına çıkıyor o fiyatada temiz mt25 r25 çıkmıyor sizce en mantıklı bu fiyata ne alınabilir cb250r aklımdan geçti fakat öyle aman aman bir hız farkı olmayacağı...
  5. U

Rs200 gidon sola fazla dönüyor

Merhaba kısa süre önce ufak bir kaza geçirdim ve bu gün motora binme şansım oldu gidon sola fazla dönüyor ön cama değiyor normalde o kadar dönmüyor yaşadığım yerde pulsar ustası yok bunu nasıl tamir ettire bilirim yazar mısınız en azından ustaya anlatayım yapsın
  6. U

Ninja 300 vs r25

Bu 2 motor arasında kaldım motorumu yükseltmek istiyorum 250 bin altı motor önerebilecek varmı.
  7. U

Freedconn r3 intercom alınır mı

öneriniz varmı 3000 tl civarı bu kameralı diye Sevdim fakat Türkiye’de satılmıyor galiba fiyatında uygun geldi hem kamera hem İntercom
  8. U

Ktm 250 duke vs cb250r

Haftaya motor alacağım 2 motor buldum Hangisini tercih etmeliyim ikiside aynı fiyat km leri yakın ktm 250 duke vs cb250r ve ktm de parça sorunu olur mu
  9. U

Honda cb250r

Merhaba Honda cb250r motor buldum 2 el satıcı 2-3 gün içinde haber verecek bunun sigorta felan nasıl alınıyor noter kaç tl alıyor bilgisi olan varmı sigorta derken atıyorum satıcı sigortayı yeni yaptırmış ben alırkende sigorta yaptırmam gerekiyor mu ve noter sigorta kaç tl tutar toplam
  10. U

Ehliyet sınavı ne zaman olur

Merhaba motor alacağım tek eksik ehliyet ben 1 aya olur diyordum fakat sürücü kursu belli değil biz sana haber ederiz diyorlar Türkiye genelinde aynı gün mü oluyor yoksa il ilçe farklı mı Türkiye geneli aynı ise A2 ehliyet sınavı ne zaman olur tahmini bu arada konuyu yanlış yere açtıysam kusura...
  11. U

yeni motor almak için paramın bir kısmını biriktirdim

şuan 100 k para biriktirdim kalanı borç ile kapatmak istiyorum naked istiyordum fakat şuan için temiz olsun spor veya naked olsun diyorum RKS R250,CFmoto 250SR veya pulsar rs200 mü sıfır istiyorum çünkü bir kısmını taksit ile ödeyeceğim naked olarakda nk250 veya pulsar ns200 mü
  12. U

Pulsar NS200 UG modeli mi yoksa NK250 mi veya da 2.el yamaha vb

Merhaba başlıkta da yazdığım gibi hangi motoru tercih etmeliyim A2 ehliyet alacağım ve artık tork gücü yüksek ccli motor almak istiyorum bu 3 motor dışında öneriniz var mı ilçede yaşıyorum ve bayi yok ilde var üzmeyecek her ay veya da 10 bin km geçince sürekli ille götürmeyecek. Hangisini tercih...

Yeni mesajlar