tyrx kullanıcısının son içeriği

1. T

İzmirde Ege Bölgesini Birlikte Gezecek Ekip

İzmir'li arkadaşlar. Ege bölgesini gezmek, gezerkende yöresel lezzetleri tatmak, koca bir bahar-yaz sezonunu güzel anılarla kapatmak isteyen varsa aşağıda yazdıklarımı okusun, ilginizi çekmediyse fotoğraflara bakıp 7 farkı bulsun :cherry: Geçen sene farklı bir platform üzerinden tanışarak, 4...
  2. T

Arka Sehpa Alacam Yardim Lutfen.

Arkadaslar R25 var. Ileride motor degistiririm diye universal bir arka sehpa ariyorum. Butcem en fazla Tl 150 hadi zorladim tas catlasin 200 TL olsun. Modelleri inceledigimde 2 tip cikiyor karsima, birisi saseye yani arka masaya oturtulan tip, birde V seklinde yanlara ufak takozlar takilarak...
  3. T

EKİPMANİ DİZECEM SON HALİ YORUMLARI ALALIM

Beyler ekipmanı 2-3 aylık bir araştirma sonucu son haline getirdim. Arada kaldığım birkaç ekipman var. Yorumları alalım. NOT: İzmirde yaşıyorum, soğuk ve yağmurlu havalarda motor kullanmıyorum. * KASK Schuberth C3 Pro Shoei Neotec * MONT Revit Jupiter 2 Revit Excalibur * BOT...
  4. T

Schuberth C3 Pro Kask Çene Açılır.

Arkadaslar bu kaski almayi dusunuyorum. Fiyatina degermi. Cene acilir alma diyen olacak mutlaka ama zaten cene acikken kullanmayi dusunmuyorum. Durdugumda kaski cikarmadan isimi halledip yola ciktigimda kapatacagim.
  5. T

Yaz ve Bahar Icin Korumali Ayakkabi

Yaz ve baharda giyecegim korumali bi ayakkabi ariyorum. Butce 500 civari.
  6. T

Revit Adrenaline Deri Mont Izmir Kullanan/Tavsiye

Arkadaslar Izmirde yasiyorum, gezi amacli kullandigim icin (Yzf R25) soguk ve yagmurlu havalarda motor kullanmiyorum. Tekstil mont ile deri mont arasinda kaldim. 4 mevsim mont istiyorum almisken iyisini alip yaz ve baharda giymek. Tesadufen Revit adrenaline deri montu gordum. Mont cok guzel...
  7. T

Garaj için yaratıcı fikir lazım.

Arkadaşlar, apartmanımızın altı ortak kullanılan küçük bir garaj yaklaık 3 araç park edebiliyor. Otomatik kepenk sistemi var. Yinede ben güvende hissetmiyorum motorum için. Garajda herhangi bir bölümleme yok kapı falan yaptırıp kapatayım. Bana ucuz yollu garaj için motoru sağlama alabilecek bir...
  8. T

Hadi Kask Beğenelim

Arkadaşlar yıllardır motor sevdama sonunda kavuşacam. Motor alacam ama kasksız olmaz. Kasklara bakıyorum çeşit çeşit kask var kararsız kaldım. Baktığım kasklardan en çok dikkatimi Shark lar çekti, güzel modelleri var özellikle Shark Raw oldukça güzel çok hoşuma gitti ama açık kask olması ve...
  9. T

Motosiklet Hırsızlığı ve Korunma Hakkında

Arkadaşlar merhaba, Yıllardır araba kullanmış ve motor meraklısı biri olarak yakında motor alacağım. Ancak çok yerde ve çevrem motor hırzılıkları duymaktayım. Haliyle acemi biri olarak bir motorun güvenliği nasıl sağlanacağı konusunda pek fikrim yok. Oturduğum apartmanın altında araçlar için...
  10. T

İkinci el piyasasından anlayanlar.

Arkadaşlar epeydir motor merakım var, kendi paramı kazanayım alırım vs. derken yaş oldu 35 :santa: Aklımdaki model iki model var ya Yzf R6 (ikinci el) yada daha fazla ihitmal verdiğim Yamaha YzfR25, ama hiç motor tecrübem olmadığı için sıfır olarak alacağım motoru ilk günden yan yatırmayım...
  11. T

İlk motor için tavsiye.

Arkadaşlar A2 ehliyetim 18 yaşında B alırken A2 de aldım ama şimdiye kadar hiç nasip olmadı şuanki yaşta 35. Yıllardır motor merakım vardı sonunda almaya niyetlendim. 1000cc yada 1200cc ile başlayayım diyorum :P ... Şaka şaka... Farkındayım bende epeyce yazı okudum. Hedefim Yamaha R25 daha...
  12. T

Yamaha Yzf R25 250cc Türkiye'ye nezaman gelir.

Yamaha Yzf R125 almayı düşünürken ve 125cc nin az geleceğini biliyorken bunu gördüm. Bu motor nasıldır. Ninja 300 le kıyaslandığında arada 4 hp var, ayrıca çift silindir. İlk defa motosiklet alacak biri olarak beklemeye değip değmeyeceğini merak ediyorum. Ninjanın fiyatının yüksek olmasında ÖTV...

Yeni mesajlar