EKİPMANİ DİZECEM SON HALİ YORUMLARI ALALIM

Beyler ekipmanı 2-3 aylık bir araştirma sonucu son haline getirdim. Arada kaldığım birkaç ekipman var. Yorumları alalım.
NOT: İzmirde yaşıyorum, soğuk ve yağmurlu havalarda motor kullanmıyorum.

* KASK

Schuberth C3 Pro

schuberth-c3-pro--klapphelm--dark-classic-orange-fluo-2325-0.jpg

Shoei Neotec

21519-Shoei-Neotec-Imminent-Flip-Front-Motorcycle-Helmet-Black-Red-1600-1.jpg

* MONT

Revit Jupiter 2

revit-jupiter2-nero.jpg

Revit Excalibur

Revit-Excalibur-Textile-Jacket-1010-Black-1.jpg

* BOT

Dainese Alpha

201595173955_1775157_001_f_s.jpg

Tcx jupiter

219040_330_FR01_15.JPG

Tcx X Square

botas-tcx-x-square-sport.jpg

* ELDİVEN

Revit Dirt 2

revit_dirt2_gloves_black_zoom.jpg

Revit striker

revit_striker2_gloves_black_zoom.jpg

* KOT / PANTOLON

Tech90 Nemrut

Nemrut-Pantolon_50567_1.jpg

Rider Denim Bora

BORA-800x640.jpg

Revit Factor 3

revit_factor3_textile_pants_zoom.jpg

Son düzenleme:
1. si neden cene acılır kask ?
2. si neden çizme degıl de bot ?
3.sü gecen sene o karsıyaka da vıtamın kumpır'de benı neden ınsan gıbı degıl de hunharca kazıkladılar ?

1- Çene açıkken kullanma durumu yok, sadece durudugum zamanlarda kasķı çıkarmamak için. Bir çok muhtelif durumda lazım oluyor. Bu yüzden 1000-1500 tl lik kapalı kask yerine fazladan para vererek piyasadaki en kaliteli 2 çene açılır kasktan birini alacam.

2- Çizme günlük kullanima pek uygun olmuyor. Yazları ise felaket pişiriyor. Ha bunlarda yazın pişirmeyecekmi, tabiki pişirecek ama en azından bunlara dayanabilirim. Notta yazdıgım üzere kışları motor kullanmıyorum.

3- Bu konuda pek fikrim yok.

1- Çene açıkken kullanma durumu yok, sadece durudugum zamanlarda kasķı çıkarmamak için. Bir çok muhtelif durumda lazım oluyor. Bu yüzden 1000-1500 tl lik kapalı kask yerine fazladan para vererek piyasadaki en kaliteli 2 çene açılır kasktan birini alacam.

2- Çizme günlük kullanima pek uygun olmuyor. Yazları ise felaket pişiriyor. Ha bunlarda yazın pişirmeyecekmi, tabiki pişirecek ama en azından bunlara dayanabilirim. Notta yazdıgım üzere kışları motor kullanmıyorum.

3- Bu konuda pek fikrim yok.

1- Çene açilır kaskin tek tehlikesi çene açikken kullanmak değil. Kaza anında acilabilir olması.

2- Botla çizme arasinda buyuk bir sicaklik farki olacagini sanmiyorum. Yazin bot giymis olacaksin sonucta. Ben cizme kullanıyorum, yazinda dahil, daha güvenli.

3- Gosterdigin urunlerden sadece tech90 elimde var. Ondanda gayet memnunum.

Çizmenin öyle pişirme durumu yok.Ben kışlık bot kullanıyorum yazın hiç ayaklarımın yandığını hatırlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar