Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar motosikletinizin işletme masrafını hesapladınızmı hiç ? Benzin konusu hariç motosikletinize yıllık ne kadar para harcıyosunuz ? İşletme masrafına benzinde dahildir ancak bu kişiden kişiye kullanımdan kullanıma ve makineye göre değişeceği için biz bunu hesaba dahil etmeyelim ve...
Kaza aninda kazazedeye ilk yardim yapabilecek duzeyde bilgisi olan kac kisi var arkadaslar forumda merak ettim. Youtube da bi kac kaza videosuna denk geldimde yerde yatan adamin basinda sigara iceninden tut arabama carptin diye yerde yatan motosikletliye kufur edenenine kadar bi suru salak var...
Arkadaslar kismetse mondial 125 znu alicam ama hic hesaba katmadigim bir masraf cikti. Hos gidip motoru alip sigorta pesine dusmedim daha ama cok yakin zamanda alicam 2 3 ay icinde forumda 3000 liralik motosiklet alip 900 lira sigorta cikan olmus. 3 senede 1 motosiklet parasi odemek istemez...
Arkadaslar guvenlik ekipmanlarinin her biri icin ayri testler belgeler avrupa standartlari vs vs var forumdada isimleri geciyo peki yeni baslayan motorcular ekipman satin alirken bu testlere onaylara vs vs dikkat etmelimi? Ornek vermek gerekirse kask secerken kaskin sharptan 5 yildiz almis...
Arkadaslar merhaba ilk motorum olarak nostaljik bir scooter satin almak istiyorum ilk motorum aslinda 1000 lik racing alcaktimda hep bu altin elbiseli adam yuzunden scooter aliyorum :)) ( saka )
Neyse benim bir motosikletten bekledigim seyleri siz degerli forumdaslarima madde madde yazayim...