twilight_flame kullanıcısının son içeriği

1. T

Held Air N Dry eldiveni arıyorum

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum Held Air N Dry eldiveni arıyorum, siyah olanı, T9 boyutlusunu. Motomax'ta gördüm sadece orada da stok yok, aradım en son gelecek partide dahi yok diyor, en azından 1 ay daha stoklarda olması mümkün değil dediler. FC MOTO'da mevcut ancak kargo...
  2. T

Kask kamerası LS2 Challenger kaska nasıl takılır?

Arkadaşlar LS2 kaskım var, sol tarafa interkom taktım, sj4000 kamera aldım ancak aşağıdaki fotodan da görülebileceği üzere çene kısmına anladığım kadarıyla takmak imkansız, genelde sol tarafa takın denmiş forumda ama interkom nedeniyle çok sağlıklı olur mu onu da bilemiyorum, aynı kaskı...
  3. T

Hangi lastik? Hangi zincir yağı? Ne kadar sürede bir zincir yağlaması yapılır?

Arkadaşlar motosiklet dünyasına ikinci el 2020 MT-25 alarak katılmış bulunmaktayım, şuana kadar motul'un zincir yağını kullandım, açıkçası çok bir şey anlamadığım için Ipone marka zincir yağını tavsiye eden arkadaşlarım oldu, bu konuda siz ne tavsiye ediyorsunuz? (zincir yağları konusunda birden...
  4. T

Yamaha MT-25 (2020) için yan ayak genişletici (kaz ayağı)

Merhaba arkadaşlar, motosikleti yeni aldım, daha öncesinde motosiklet tecrübem yoktu, sıkıntım şu genelde motosikleti durdurduğum yerdeki asfaltlar maalesef sürekli yama yapıldığı için bazı yerleri çukur, bazı yerleri yüksek olarak kalmakta ve dengesizlik oluşturmakta, bu nedenle yan ayak...
  5. T

Honda CB500F a2 ehliyet ile kullanılabilir mi?

Arkadaşlar kusura bakmayın, yeni yeni motosiklet dünyasına giriş yapmaya çalışıyorum. (2021 mt-25'ler piyasaya girmediği için henüz giriş yapamadık) Başlıkta da belirttiğim gibi Honda CB500F motosikleti a2 ehliyet ile sürebilir miyim? ikinci olarak bu motosikleti kullanan arkadaşlar başlangıç...
  6. T

Showroomdaki motosiklet alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da sorduğum gibi showroomda bekleyen teşhir ürünü motosiklet alınır mı? Fiyat olarak sıfır fiyati ile aynı ama maalesef başka yerlerde motosiklet bulamadım. Teşhir olarak alınan motosiklette ne gibi sorunlar çıkabilir?
  7. T

Motosiklet (Yamaha Mt-25) Kasko

Merhaba arkadaşlar, Yamaha MT-25 almayı planlıyorum (2020 ve 2021 modeller stoklarda olmadığı için gelmesini bekliyorum.) Maalesef sitede oturmuyorum ve kapalı garajım mevcut değil, evim ana cadde üzerinde, çalınmaya karşı kasko yaptırmak istiyorum, ancak bazı kaskolarda kapalı garaj zorunluluğu...

Yeni mesajlar