- Konu Yazar
Arkadaşlar motosiklet dünyasına ikinci el 2020 MT-25 alarak katılmış bulunmaktayım, şuana kadar motul'un zincir yağını kullandım, açıkçası çok bir şey anlamadığım için Ipone marka zincir yağını tavsiye eden arkadaşlarım oldu, bu konuda siz ne tavsiye ediyorsunuz? (zincir yağları konusunda birden fazla konu var son durum ile ilgili bilgi alayım dedim.)
Motosiklet 5700 km'de şuanda 5000 bakımında Yamaha'daki arkadaşlar lastikler sertleşmeye başlamış, yaza değiştirmeni tavsiye ederiz dediler, ne kadar sürede lastikleri değiştirmemi tavsiye edersiniz?
Lastik değiştirme konusunda ise 3 tane marka buldum önerilen, siz hangisini tavsiye edersiniz ve Mersin'de yaşadığım dikkat alınarak hangi internet sitesinden almamı tavsiye edersiniz?
1-Metzeler Roadtec 01
2-Pirelli Diablo Rosso II
3-Michelin Pilot Street
Motosiklet 5700 km'de şuanda 5000 bakımında Yamaha'daki arkadaşlar lastikler sertleşmeye başlamış, yaza değiştirmeni tavsiye ederiz dediler, ne kadar sürede lastikleri değiştirmemi tavsiye edersiniz?
Lastik değiştirme konusunda ise 3 tane marka buldum önerilen, siz hangisini tavsiye edersiniz ve Mersin'de yaşadığım dikkat alınarak hangi internet sitesinden almamı tavsiye edersiniz?
1-Metzeler Roadtec 01
2-Pirelli Diablo Rosso II
3-Michelin Pilot Street