tvsrtr kullanıcısının son içeriği

1. T

Drift L Cbs (2022) Sym Gts250 (2009)

Merhaba arkadaşlar, Drift l cbs 2022 model motorum var 8800 km de Scootera geçiş yapmak istiyorum Bir tane takasa gireceğim gireceğim motosiklet sym gts 250 (2009) model 80 bin km de yalnız servis kayıtları felan da mevcut 10 bin km önce motor yapılmış şanzıman komple sıfırlanmış ön arka...
  2. T

EDS ARAÇLARI HAKKINDA

Merhaba arkadaşlar herkese selamlar .... ::mrgreen: Sizlerle paylaşmak istediğim,bir kaç konu var :) Arkadaşlar ben istanbul anadolu yakasında yaşıyorum,her sabah çekmeköyden ataşehire motosikletim ile işe gidip geliyorum. iki üç gündür dikkatimi çeken bir konu var :) ümraniye beşiktaş...
  3. T

PLAKA ÇIKARMA BELGESI

Arkadaşlar selam herkese sifir motosiklet aldım geçen hafta dün noterden plaka cikarma belgesini aldım sonra plaka basim yerine gittim sanarken normal plaka basim yerine gittim adam evrakları sordu 17,30 gibi çıkar dedi ve evrakları aldı akşam 17,30 da plakam hazırdı plaka da mühür de var ama...
  4. T

Stop etme sorunu

Arkadaşlar herkese merhabalar orta kasa tvs apache rtr 150 motosikletim var.. Geçen hafta yağmur yagdığı zaman motoru yıkadım tazikli su ile değil de normal su ile sonrasında benzin aldım motoru kapaattım öglen 2 de akşam 8 de gitmem gereken yerler vardı çıktım çıktığım da motoru 2 vitesten 3...
  5. T

RTR150 SABAH TEKLİYOR

Hepinize merhabalar arkadaşlar motor rtr 150 2012 model üst kapak contası değişti biraz yağ kaçırıyordu.. usta halletti sonra motor sabahları çalşışınca motor sogukken tekliyor ama ısınınca sorun yok jikleyle 2dakika ısıttıktan sonra sorun kalmıyor ama sogukken stop ediyor 1100 devir rölantı...
  6. T

Rtr 150 yardım

Arkadaşlar tekrardan merhablar bugün tekrar servise gittim usta diyor ki kollektör (dinamo) aküleri bozmuş mevcut akümi motor rölantide çalışırken 14.8 i buldu ama normali 13.8 diyor kendi köllektörü 13.8 14.1 i buluyor benim orjinal kollektörüm 14.8 i buluyor yani 14.8 yüksek akımmıdır aküyü...
  7. T

RTR 150 ELEKTRİK SORUNU

Arkadaşlar hepinize tekrardan merhabalar..2012 Rtr apache 150 2 ay önce aldım ilk aldıgım gün akşam Motor elektriği kesmeeye baaşladı..ne marş alıyordu ne elektrik veriyordu..Ve farları kesip gösterge ekranı sürekli gidip geliyordu... Ertesi gün akü değiştim düzeldi sonrasında bugün yine aynı...
  8. T

YARDIMMMM KİLİT

Arkadaşlar hepinize merhabalar tekrardan BU KİLİTLER İŞ GÖRÜR MÜ ? https://www.hepsiburada.com/securage-zincir-kilit-7-5-x-150-cm-p-HBV00000BHR71?magaza=Motomax&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=EAIaIQobChMIl8uvrcLo4QIVD4GzCh1V-A5aEAYYASABEgJhivD_BwE...
  9. T

Motul 10w40 3000 mineral yag

Hepinize merhabalar arkadaşlar öncelikle (: 2012 tvs apache rtr 150 im var bugün yağ değişimi için ustaya gittim (: ben aslında yarı sentetik 5100 motul yag ile değişim yapmak istiyordum ama usta 5100 yüksek cc li motosiketler için geçerli oldugunu söyledi 3000 iyidir dedi doğru mu yanlış mı...
  10. T

2012 32 Binde rtr 150 Aldım

Arkadaşlar hepinize merhabalar tvs 2012 apache aldım ilk defa apacheye bineceğim motor 32 binde Temiz 2014 çıkışlı trafige Yapılması gerekenler nelerdir motorda ? kronik sorunlar vs ?

Yeni mesajlar