Kilometre ve tahminen yapılmamış işlemleri de göz önüne alırsak yapılması gerekenler:
* Ön / Arka lastik takımı (ANLAS öneririm)
* Motor yağı değişim (motul 5100 10W-40/15-50 öneririm)
* Fren hidrolik değişimi (Dot4 kullanın)
* Ön amortisör yağı değişimi (Şimdiye kadar kimse değiştirmemiştir, 3 yılda bir değiştirilmesi önerilir, 10W ipone tavsiye ederim)
* Yakıt hattına bir yakıt filtresi takın ve depoya az miktarda karbüratör temizleyici ekleyip depoyu doldurun, bu şekilde iki tam depo kullanın ve ardından yakıt filtresini değiştirin/iptal edin.
* Orjinal bir NGK buji ile (kullanılması gereken model için kullanıcı talimatına uymak zorundasınız, mutlaka kontrol edin) bujinizi yenileyin
* Zincir gerginlik ayarını mutlaka kontrol edin, sondaysa zincir dişli seti değiştirin. Kaliteli ürün kullanın.
* Ön ve arka fren balatalarını kontrol edin, diskleri kontrol edin. Gerekeni değiştirin (EBC marka öneririm).
Güzel bir motosiklettir, umarım sorunsuz binersiniz. Kronik sorunu yok gibi, zevkle kullanın bakımları aksatmayın :wiinkk:
Hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın :cat: