turkmen48 kullanıcısının son içeriği

1. T

Araçla Motosiklet Taşımak

Uzunluk: 1980 mm. Genişlik: 770 mm. Yükseklik: 1050 mm. Ölçülerine sahip motosikleti peugot bipper tepee ile taşıyabilir miyiz? Aracı kullananlar bilir koltuklar yatıyor. Ayrıca motor koltukların üstüne de çıksa bir şey olmaz.
  2. T

Başlangıç için rks rk-125-r Almak?

Arkadaşlar ben rks rk-125-r motorunu çok araştırdım 2000km'de buldum. Araç temiz gibi duruyor bakmaya gideceğim Allah'ın izniyle, bir sorunu da çıkmazsa alacağım inşAllah. 3300TL'de anlaştık. Kask veriyor interkomlu bir de orjinal lastiği iyi değil diye okumuştum adam da yeni lastik almış onu da...
  3. T

Motosiklet için Kredi Çekmek

Arkadaşlar ben motorumu fiyatı vs kararlaştırdım lakin kredi lazım bana 3000TL. Bu ay lazım diyer ay ödeyeceğim. En düşük faiz ziraatde lakin ben vakıfdan maaş aldığım için vakıfdan çekmeyi düşünüyorum. Sizce 1 ay vade ile kaç TL bir ödeme yaparım? Vakıfdan kredi çeken varsa bilgilendirebilir...
  4. T

Sigorta Fiyatları

Rks rk125-r almayı düşünüyorum 2.el olarak benden önceki sahibinin 3 ay sigortası varmış ve kaza yapmamış. Plaka 41 Kocaeli ve yaş 45 sigorta fiyatı ile yaş ilişkisi nasıldır? İl kodu ile sigorta ilişkisi nasıldır? Ortalama kaç TL sigorta masrafı çıkar?
  5. T

2. El motosikleti trafiğe çıkarmak, plaka, ruhsat, sigorta???

Arkadaşlar forumda uzun tartışmalar sonucu ilan şöyle bir ilan buldum. Aramızda şöyle bir muhabbet geçti. Dedikleri doğru mudur? Bu motosiklet alınır mı? Neden? Beni bilgilendirmenizi istiyorum.
  6. T

Aliexpress'den Kask Almak

Arkadaşlar ben daha motorumu almadım. Ama şimdiden kask, eldiven, gözlük gibi temel koruma ürünlerini almayı düşünüyorum. Aliexpress'de şu ürün https://s.click.aliexpress.com/e/caTF1kwM 11.11 indirimlerinde 150TL'ye düşüyor. Kullananlar yorumlarını belirtsin lütfen. Evet ucuz ama ucuz diye de...
  7. T

4000 TL Motor ve Ne Zaman Almalı?

Arkadaşlar 4000TL bütçe ile touring yani beni Kocaeliden Bolu'ya götürebilecek sıfır motosiklet alabilir miyim? Ya da 2. El tavsiyeniz var mıdır? Bir de Bu aylarda almak mı daha iyidir? Yoksa mart-nisan-mayıs gibi mi?
  8. T

Motora yeni başlayavağım vitesli düşünüyorum bu nasıl?

Arkadaşlar ben ilk motorumu mondial mcx150 olarak almayı düşünüyorum ilan şu https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-acil-evraklar-tam-satisa-hazir-601108776/detay adam 2000 olur dedi kaportada 300-400 liralık masraf varmış ama yürüre engel yok dedi ne diyorsunuz? En önemli...
  9. T

İLK MOTORUMU MONDİAL 150mcx ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Arkadaşlar ben ilk motorumu mondial mcx150 olarak almayı düşünüyorum ilan şu https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-acil-evraklar-tam-satisa-hazir-601108776/detay adam 2000 olur dedi kaportada 300-400 liralık masraf varmış ama yürüre engel yok dedi ne diyorsunuz? En önemli...
  10. T

MOTORA YENİ BAŞLAYACAĞIM HANGİSİNİ ALAYIM?

Arkadaşlar forumda biraz araştırdım. Kararımı 100-150cc arası motorda verdim. Ama ben yeni başlayacağım için otomatik mi alsam manuel mi diye çok düşündim. Şöyle ki bir ilanda otomatik kanuni motor 100cc 17 binde 2010 model tüm set kask, kıyafet, dizlik vs ruhsatlı veriyor 2100TL. Onu mu...
  11. T

50cc Havalı Scooter Tarzı Olmayan Motosiklet Önerisi

Başlık gayet açıklayıcı olmuştur. 50cc ehliyey gerektirmediği için tercihim. Bir de yeni başlayacağım. Ama scooter tarzı istemiyorum yine 50cc olsun ama motorun tipi scooter tipi olmasın. Önerilerinizi bekliyorum.
  12. T

İlk motosikletim için kuba kh150 almayı düşünüyorum

Arkadaşlar ben motosiklet alacağım. İlk alışım olacak bazı arkadaşlar cup önerecektir ama ben güzel görünümlü bir şey istiyorum. Öyle yokuşu zar zor çıkacak kadar da kötü olmasın dedim. Bu kuba yeni başlayanlar için idealmiş...

Yeni mesajlar