turkfan kullanıcısının son içeriği

1. T

Motorsikletimi bağlarlar mı?

Merhaba Arkadaşlar; İşlerin yoğunluğundan motorsikletimin muayenesini yaptıramadım, birkaç hafta daha da gidemeyeceğim gibi gözüküyor. Bu yüzden polise yakalanırım diye motorsikletimle akşamları gezinti yapmaya korkuyorum. Eğer sizinde başınıza böyle bir durum geldiyse ve polis yakaladıysa...
  2. T

Sahilden Batı ve Doğu Karadeniz gezisi

Merhaba Arkadaşlar, 2007 Haziran ayında yaptığımız sahilden batı ve doğu karadeniz gezimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Gezi planını aşağıdaki saati saati ve kilometresi kilometresine yaptım. O zamanlar motosiklet ile tanışıklığım yoktu ama yine de bu geziyi burada yayınlamak istedim...
  3. T

İstanbuldan 2nci el Yamaha YBR 125 almak istiyorum.

en az 2 yıl bir sorunla karşılaşmayacağım, km si az, her hangi bir sorunu bulunmayan, fiyatı 2 nci el için mantıklı olan ve ilk motorum olacak bir ybr 125 arıyorum YBR satan yok mu arkadaşlar? Çok iyi motor yahu millet satmaya kıyamıyor :)
  4. T

İşte geldim burdayım Ben bu işte usta....

değilim arkadaşlar:) Ehliyetimi aldım, şimdi eğitim ve ondan sonra bir ybr 125 alma hedefim var. İstanbul Zeytinburnu, Gümüşyaka ve Kırklareli Lüleburgaz Sakızköyden forumu takip edenlerle tanışmak isterim.

Yeni mesajlar