Turgetson kullanıcısının son içeriği

1. T

İdam cezasının artık ihtiyaç haline gelmesi

Arkadaşlar bu kokuşmuş ülkeyi bir nebze olsun nefes aldıracak projelerden biridir idam cezası. İdam cezasına karşı olan kişilerin sunduğu argumanlar hem çok sığ,hem de bencilce. Örneklerle gidelim; 9 yaşında bir çocuğunuz var,bu cocuğa okulda bir o.cocugu tarafından cinsel istismara...
  2. T

BITCOIN çılgınlığı

Ardaşlar nedir bu Bitcoin yahu, Ofiste konusup duruyolar.. yok yuzde 1500 kazandım,yok 200 kat arttığında satacam. Ben hayatımda boyle bir balon görmedim arkadaş,hayır bi de bunu "abi normal kağıt paraya değer veriyosun bu neden değerli olmasın!" cılar var. Arkadaşım cahil cahil...
  3. T

Motosikleti çirkin gösteren "TEK DİSK" fren

TVS Apache 310 RR diye bir model çikarmış,hmm fena durmuyor falan derken yine gözüme takıldı. https://auto.ndtvimg.com/bike-images/colors/tvs/apache-rr-310/tvs-apache-rr-310-racing-red.png?v=20 Ya arkadaş neden çift disk yapmıyorsunuz şunları! Kaç para ya bir disk + kaliper + balata. Toplasan...
  4. T

Korlas'ın muhtesem objektif Multi 950 vs Africa Twin karşılaştırması

Evet arkadaşlar,bu siteye üye olduğum gün açtığım başlıkta Korlas'a giydirmiştim. Bu adamların hazırladığı şu videoyu buraya bırakıyorum,zamaniniz varsa izleyin derim,daha fazla yorum yapmak istemiyorum :)
  5. T

Kenan Sofuoğlu'suz MotoGP'de Marquez şampiyon oldu!!

Yaaa işte böyle.. Kenan olsaydı gösterirdi sana Marquez efendi,çok şanslı olduğunu unutma!! Hayır ben demiyorum tabi ki,(aşağıdaki linke tıklamazsanız sevinirim malum akİT haberi) bu adamların karakterleri böyle işte ,resmen iğreniyorum. Not:kimse bunun masum bir yanlışlık olduğunu...
  6. T

Renault ile kimsenin uğraşamayacağı gerçeği!

Evet arkadaşlar, yine kimsenin farkında olmadığı bir konuya parmak basıyorum şu an! Bir Renault kullanıcısı olarak(şirket arabası) gerçekten gurur duydum! Burnundun kıl aldırmayan Ferrari,Mercedes,BMW gibi sayısız motor üreticisi akıllı olsun! Renault,dünyanın en üstün motor teknolojisinin...
  7. T

ATEİST BİRİYLE SEVGİLİ OLUR MUSUNUZ ?

Merhaba arkadaşlar,gezinirken boyle bir videoya denk geldim. Motosiklet.net üyelerinin bu konu hakkında düşüncelerini merak ettim nedense :)
  8. T

Yine şahlanıyor

ya aksam aksam yine moralım bozuldu, ing nin 13.75 hoşgeldin faiziyle mutlu mesut yaşıyodum ki dolar euro yine optu beni. Arkadaşlar durumunun vahametinin farkında değilsiniz sanırım Kawasaki z900 şu an 58.715 TL plaka masraflari haric :) pardon ya dolar$$$ diye başlık varmış :(
  9. T

Ön tekerlek tutunmayı bıraktığında yapılması gereken

Merhaba arkadaşlar, ön tekerlek baktınız kaymaya başladı ve hatta motor yattı diyelim, panik olmayın https://www.youtube.com/watch?v=Gn7dZz2GyQ0 bunu yaparsaniz motor tekrar ayağa kalkıyor,sadece biraz pratiğini yapmak lazım,
  10. T

Yamaha YBR 125 / Honda CB 125E yi yuvarlak kafaya çevirme

Merhaba arkadaşlar, Kafaya koydum bu iki modelden birini alacağım lakin bu modellerin yeni kafaları super ötesi iğrenç http://images.mcn.bauercdn.com/upload/734/images/2005_ybr125_studio02-01.jpg https://www.hondashop.com.au/wp-content/uploads/2015/06/CB125e-White.jpg Alacağım motoru bu hale...
  11. T

Mototaş Hıyarlığı

Evet arkadaslar,başlık biraz sert gibi gözüksede bence bu sıfattan daha fazlasını hak eden bir firma. Cok uzatmadan anlatıyorum, Bu forumda da çok sevilen bir motosiklet satıcısından agv k5 kask aldım. 3 hafta sonra(2017 Ocak ayı kar/yagmur var motor kullanmadım 3 hafta boyunca) 1 kere...
  12. T

Asimetrik tasarımın olayı nedir ?

Merhaba arkadaşlar, asimetrik tasarımın olayı nedir,neden tercih edilir ? Bmw in modellerine bakıyorum,rahmetli Barkın'ın dediği gibi bir Allah çarpmışlık var :) Yani aklıma sadece tek bir şey geliyor o da bir farkındalik yatarmak sanki (trafikteki farkındaliktan söz etmiyorum burada) Bu...
  13. T

Honda motosikletlerin rakiplerine göre daha güçsüz olması

Merhaba arkadaslar,foruma yeni üye oldum ve merak ettiğim bir soruyu sizinle paylaşmak istiyorum. Bir Honda motosiklet kullanıcısı olarak dikkatimi çekiyor;Honda'nın piyasa sürdüğü motosikletler güç olarak bir çok rakibinin gerisinde kalıyor ve bu durum bana gerçekten ilginç geliyor. Motor...