TurboTastic kullanıcısının son içeriği

1. TurboTastic

Honda Kazık Onda diyebilir miyiz?

aşırı pahalı.
  2. TurboTastic

Motosiklet Fiyatları 5000TL den Başlıyormuş!

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum doğrusu.. Haber Linki
  3. TurboTastic

Motor Aldı, alıyor (tavsiye)

Arkadaşlar merhaba, Geçtiğimiz aylarda motorumu sattım Forza 300 vardı. şimdiyse melul bir şekilde iett'den motosikletlerin yanımdan geçmesine bakıyorum.. acı bir duygu.:pale:. Konuya gelecek olursak, 250cc motosiklet bakıyorum. hep honda kullandım servis ve parça sebepleriyle fakat mt-25 ve...
  4. TurboTastic

Motosiklet Muayenesinde Ağır Kusur(Plaka Vidası İçerir)

Bugün bir tanıdığın silverwing'i alıp muayene işlemleri için kızıltoprak tüvtürk'e gittim. motor ağır kusurlu olarak kaldı ve yeni plaka çıkartılıp yeniden muayeneye gelmesi istendi.(1 ay mühleti var) Plaka tertemiz app felan değil üstelik plakanın sağ sol üst beyaz alanlarında 2 adet gri vida...
  5. TurboTastic

Kışlık Motorsiklet Ekipmanları- Yersen..

Arkadaşlar bir ton paralar verdiğiniz fakat verim alamadığınız eldiven,yağmurluk veya kışlık ekipman olarak aldığınız ürünleri ifşa edelim diye açıyorum bu konuyu. Hem normalden fazla ücretler karşılığı bu ürünleri alıyoruz hemde hiçbir verimliliği olmuyor.. Ürünlerin lütfen tam modelini...
  6. TurboTastic

Honda Forza 300 için Balata Tavsiyesi

Servisde Nissin orjinal balatayı kullanıyordum fakat çok erken bitiyor, hatta 1 tanesi 2600km'de bitince balatayı garantiden değiştirdik. (bu konuda D&B hondaya teşekkürler). Aklımda kmadepo'dan EBC karbon balata kullanmak geliyor, fakat karbon için diske hasar verir yazıları okudum.kulaktan...
  7. TurboTastic

HGS Kapatan Arkadaşlar Dikkatli Olsun!

Arkadaşlar geçtiğimiz birkaç ay önce(3-5 ay) HGS etiketini kaybettim. ya motor yıkanırken yada biri tarafından söküldü gitti. Herneyse, geçtiğimiz cumartesi günü ptt'ye giderek 6. sınıf olarak hgs kart alayım dedim. benim plaka'ya kayıtlı 2 tane adam var. güzel güzel kullanıyorlarmış plakamı. 2...
  8. TurboTastic

Motosiklet Elcik Korumasının Saçma Fiyatları!

Şöyle bir bakayım dedim fiyatlarada bu nedir arkadaş... yarım altınmı alıyorum, 300-400 TL arasında yerli sitelerde.. yurt dışı uygun fakat görüp beğenip almadıktan sonra ciddi risk, ayrıca çoğu çöp. tavsiye edeceğiniz 100-150 arası varsa ben bulamadım motorum honda forza 300 bildiğiniz...
  9. TurboTastic

Motorunda ABS olan bi baksın lütfen

Geçtiğimiz nisan ayında honda forza 300 aldım, kombine abs mevcut üzerinde. nisan ayının ilk haftalarında havalar bayağı yağmurluydu ve rodajıda yağmurlu havada istanbul içinde yaptım. lastikler dunlop idi ve rodajlı halleriyle epey kayıyordum. ilk abs devreye girdiğinde soluğu başka yerden...
  10. TurboTastic

Honda Motoru Çağırıyor (Marş Rölesi)

Bugün bir sms aldım resimde görüldüğü gibi. mekanikten hiç anlamam arkadaşlar bu yüzden nedir ne değildir röle bilemiyorum. Honda Forza 300 kullanıyorum, sahiplerine duyurulur.
  11. TurboTastic

Lastik Fiyatı?

Arka lastik ebatım 140-70-13 olduğu için lastik bulmakta oldukça zorlanıyorum piyasada yok gibi birşey. mevcutta dunlop scoosmart lastikler var fakat kışa bu lastiklerle girmek pek hayırlı olmayacak, güven vermiyorlar. bu yüzden bridgestone hoop lastiklere baktım bazı bayii leri aradım onlarda...

Yeni mesajlar