TURAN.RTR kullanıcısının son içeriği

1. TURAN.RTR

Durumlar böyle olmamalıydı babuş! Rahmetlinin enleri, sözleri, replikleri...

Evet arkadaşlar camiamız büyük bir ustayı kaybetti acımız çok büyük. 2 gündür içime oturan taşla yaşıyorum. Malesef o artık yok anılarda yaşayacak biz yaşatacağız. Şimdi herkes rahmetlinin enleri hakkında ençok kullandığı sözü, repliği anısı varsa aklında kalan ne varsa yazsın bakalım anılarla...
  2. TURAN.RTR

Endurocular Toplanın Çamurda Düştüm :)

Selam Türkiye'min ençok dağ bayır tırmanan endurocu kardeşleri. Dün öylesine turlarken ne zamandan beri merak ettiğim tali yolla istemsizce daldım yağmur yeni dinmişti her yer çamur içinde. 2 Dakikada 2 kere düştük sinyal kırdık, Bu arada düşüş her ne kadar hafif olsa bile elcik korumaların...
  3. TURAN.RTR

Motosiklet kabin yapımı.

Herkese selam olsun arkadaşlar. Biz motosiklet tutkunlarının en büyük sorunlarından biri olan park sorunununa değineceğim. Yıllardır onca motosiklet değiştirdim hepsinde aynı sorun olan nereye koysam kasko mu yaptırsam abus granitlemi kitlesem takip cihazı vs. gibi sorularla kafamda boğuşurken...
  4. TURAN.RTR

Doğu Karadeniz Gürcistan Gezisimiz (2017)

Yıllarca hayalini kurduğum geçen sene ağustos ayında yapmış olduğumuz Doğu Karadeniz Gürcistan gezimizi kaleme almak istedim. Aslında geziden geldikten sonra çoktan hazırlamıştım bu yazıyı lakin bilgisayarımda yaşanan teknik bir sıkıntı bugünlere kalmasına sebep oldu. Neyse o güzellikleri...
  5. TURAN.RTR

Video izlerken ses var görüntü yok bi yardım lutfen?

Başlıktan da anlaşılacağı gibi yeni telefonumda forumda hiçbir videoyu izleyemiyorum ses geliyor. Hangi programı indirmem gerekiyor acaba yardımcı olabilir misiniz?
  6. TURAN.RTR

Hayabusa mı yatmaz sürücü mü yatıramaz? (Kazaya ramak kala)

Arkadaşlar geçen hafta gerçekleştirdiğim Doğu Karadeniz Batum turunun son günü, Sinop dan Çorum istikametine giderken muhtemelen Sinop motosiklet Festivali'ne katılan bir grup ile karşılaştım. Öndeki 3 racing ci arkadaş virajı olması gereken şeritte gayet güzel bir şekilde alıyorlar ama dördüncü...
  7. TURAN.RTR

Yağmur + Motosiklet + Kaza + Aşk ne ararsan var !

https://www.facebook.com/1537099419919250/videos/1549719601990565/ Hollanda'da yaşanan kaza ve sonrasında yaşananlar. (Duygu içerir) :pale:
  8. TURAN.RTR

Intercom tavsiyesi

Uygun fiyatlı interkom arıyorum arkadaşlar. Telefonumla bluetooth ile haberleşecek, normal telefon görüşmelerimi yapabileceğim, radyo özelliği olacak artçı ile görüşme yapabileceğim olursa 1 - 2 kanal diğer motorsikletler ile haberleşebilecek. Bu özellikleri bulunduran uygun fiyatlı interkom...
  9. TURAN.RTR

Uzun yolda tube - less lastik için ne gibi önlemler alıyosunuz ?

Selam dostlar malum havalar ısındı turlar başlıyor. Uzun yola çıktığımda lastik patlama olasılığı hep korkum olmuştur, hele bide pazar günü her yer kapalı olur. Siz ne gibi önlemler alıyorsunuz 'tube less' lastik için.Fitil ne derece etkili. En çok duyduğum köpük tüpler varmış, bunlar tek...

Yeni mesajlar