tugkan1 kullanıcısının son içeriği

1. T

Motosiklet lastigimi kalinlastircam, lutfen yardimci olabilirmisiniz

Merhaba arkdaslar, Ben motosiklet on lastigini kalinlastirmak istiyorum suan jantimin ustunde yazanlar 2.75/ 18 birde 1.6x18 yaziyor, ben 3,25 e 18 alicam ama internetten bakiyorum butun hepsi ayni boyutta degil bazilari kalin bazilari degil, bu boyutta olanlar, neye gore nasil almaliyim kalin...
  2. T

cg 125 kopyası motosiklet arka teker yamuk durması

Merhaba Arkadaşlar, Bende çin malı zk 125 romet marka cg125 in bire bir kopyası motosiklet var, benım sorunum su, arka teker on tekere gore sola yatık duruyor cok az bir mıktarda, yolda giderken elimi bırakıyorum, gidonda yalpalanma yok ama sola saga cekme var cunku arka teker yamuk olunca...
  3. T

motosikletim yağ konulan yerden yağ kacırıyor.

Arkadaşlar merhaba, Ben yurtdışında ikamet etmekteyim motosikletimin motoru 156fmi modelli 124cc çin malı cg125 kopyası motosiklet. Motorumda belirli bir deviri herhangi bir viteste iken geçtikten sonra aşırı tıtresım olmaktadır ve daha sonra 10 dakkalık o saglam tıtresimle kulandıktan sonra...
  4. T

marş basmıyor, hıs göstergesi çalışmıyor, arka park yanmıyor

Arkadaşlar merhaba, ben polonyada ikamet etmekteyim geçenlerde ucuza bi polak markası motor aldım, tesisatı ver herşeyi honda cg125 ten alıntı, motoru aldıgımda butun elektrik tesisatı sorunluydu, korna çalısmıyordu , onu kabloların ucundakı metal pinler oksitlenmişti avometre ile çözüp...
  5. T

Ön tekerlek sekiz çiziyor (yalpalanıyor)

Arkadaşlar merhaba öncelikle forumda yneıyım aynı zamanda yeni bir motor kullanıcısıyım. Motosikletim çin malı olup Senke sk125-7 marka ve modeldir. Motosikletim yuksek hız düşük hız farketmeksızın ön tekerlık giderken sekiz çiziyor sapa sola çekme hissetmedim fakat sureklı olarak gidon...