Motosiklet lastigimi kalinlastircam, lutfen yardimci olabilirmisiniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkdaslar,
Ben motosiklet on lastigini kalinlastirmak istiyorum suan jantimin ustunde yazanlar 2.75/ 18 birde 1.6x18 yaziyor, ben 3,25 e 18 alicam ama internetten bakiyorum butun hepsi ayni boyutta degil bazilari kalin bazilari degil, bu boyutta olanlar, neye gore nasil almaliyim kalin lastigi birde nasil hesaplayabilirim jantima uyup uymayacagini, 18 inc oldugunu biliyorum jantin boyutunun ama kalinligi nedir nasil olur onu anlayamadim birde surekli lastik boyutlari 110/90/90 gibi ifadelerlede cikiyor on boyut hesabindan kendiminkini nasil hesaplarim.(motorumun fotograflari alt tarafta)
Tesekurler

Forumdan Uzaklaştırıldı
yokmu yardımcı olabılcek kımse:

Lastik işinden anlamıyorum maalesef ama motosiklet çok hoş görünüyor. Allah kaza bela vermesin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Lastik işinden anlamıyorum maalesef ama motosiklet çok hoş görünüyor. Allah kaza bela vermesin :)

cok tesekkur ederim, cok iyi olmasada, tadilat yerim olmadan bu sekle sokmak yarim yilimi aldi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti
R25, CRF250L
Valla nazar değmesin çok tatlı duruyor makine,lastik deposunu arayın onlar yardımcı olur. Janta gore lastik seçersiniz ve mesela 140lıksa 150lik takın ama yanağı orantılı olmalı. Yani 140a 70se 150ye 60 alabilirsin,birbirini dengeler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla nazar değmesin çok tatlı duruyor makine,lastik deposunu arayın onlar yardımcı olur. Janta gore lastik seçersiniz ve mesela 140lıksa 150lik takın ama yanağı orantılı olmalı. Yani 140a 70se 150ye 60 alabilirsin,birbirini dengeler

Cok tesekurler , dedigim gibi lastikten anlamiyorum donusumlerinden daha dogrusu donusturuyorum ayni boyutlarda farkli firmalarin lastikleri cok farkli oluyor google dan baktigimda biri kalin biri ince oluyor, benim yasadigim yerdede oyle gidince yardimci olabilcek adam yok depolarda, oyuzden internet ten siapris vermem gerek, anlamadigim icinde veremiyorum

Motosikleti
Yok

Arkadas Polonya'da yasiyor olabilir, lastik deposu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar