Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
artniyetli bir yaklaşım ile çeklerin süresi bittiksen sonra stok getirmeye başladılar. Çek süresi bittikten 1 gün sonra sena 60s duo stoğa girdi bakın siz şu Allahın işine :/
Az önce ile sipariş iptal edilmiş para iadesi maili geldi. 11 gün beklettiler ben aldıktan sonra aynı ürünleri 1 gün boyunca daha stokta gösterip satmaya da devam ettiler. Bir dünya maile yazıya cevap da dönmediler. Buradan sonrası dava süreci bakalım ne olacak
Halen ürünler hazırlık aşamasında 26sında vermiştim :/ Sanırım benımkiler yalan oldu... Ne iade için arandım ne de başka bir şey. Halen ürün hazırlanıyor diyor :(
ben anlamadım sipariş sırasına göre dediler adam 26sında verdiğim sipariş gelmiyor. 29unda sipariş veren arkadaşlarımın bütün kargoları geldi
bu nasıl saçmalıksa :/
67300 liralık ürün almışım bende hocam. Hepsi ürün hazırlanıyor da kalmış durumda. İptali durumunda 45-50 binlik çek vermeleri gerekir ki onuda vermezler. Verseler bile ürünler yok zaten. Ne alacağız adamlar 10günden fazla parayı aldılar tertemiz iade sürece ıvırı zıvır derken 1 ayı bulur zaten...
Bugunde halen urun hazırlanıyor da ayın 26'sında verdiğim sipariş bu saatten sonra daha da gelmez sanırım neyse THH yolu gözüktü. Ulen ya o kadar bütçeyi zorla kartları takla attır indirimin ilk saatlerinde al gene ürün yok densin ....
aynı cevabı veriyolarlar hocam. THH'ye verin sizde ürünü temin edip vermek zorundalar. Gerisini firma düşünsün. Hak aramayı iyice unuttu insanımız. Beni de iptal için aradıkları anda THH'ye vereceğim. Sanki bir lutüfmuş gibi 2 ay önce 20ye sattıklarını şimdi 12ye indiriyorlar sağlık olsun...
Kampanyanın başladığı gün olan 26'sında saat 16:15 gibi sipariş verdim toplamda 65binliralık ürün aldım hepsi halen ürün hazırlanıyor kalmış durumda... Ne güzel memleket Türkiyem şaşırtmıyor :)Neyse ürünleri iptal ederlerse Tüketici Hakem Heyeti devreye girer. İptal edilenler varsa ya da ipta...