traktor kullanıcısının son içeriği

1. T

Nk450 Alınırmı?

evet, o yüzden 450nk ilgimi çekti, yoksa duke 790 falan bakardım yüksek ihtimalle. 1777405863 Duke 390'dan çok memnunum, sadece altımda küçük duruyor ve üst devirlerde biraz ölü.
  2. T

Nk450 Alınırmı?

Merhaba, güncel olarak ktm duke 390 kullanmaktayım, ancak nk450 sesi, boyutu ve duruşu dolayısıyla beni cezbediyor, sizde geçmek mantıklımı? sorunu olduğunu duymadım diğer modellere göre.
  3. T

Agv K1s vs Hjc V10

Merhaba, yeni kask almayı düşünüyorum, bu bütçede hangisi daha iyidir? fiberglass olduğu için hjc v10'un daha iyi olduğunu duydum. Aynı bütçede daha iyi önerileriniz varsa beklerim.
  4. T

Ktm Duke 390 Tamiri

Araştırdım ancak kelle içindeki parçalar aynı değil hocam maalesef.
  5. T

Ktm Duke 390 Tamiri

Garanti yok, istanbulda Ktm ustası olarak kimleri önerebilirsiniz üzmeyecek? 1770263750 Evet, zaten 70-80 üstü çok mantıksız kalıyor, en azından kafam rahat olur diye düşünmüştüm sorduğum servis sağlam bir yer ancak bütçemi aşıyor.
  6. T

Ktm Duke 390 Tamiri

Merhaba, elimde gen 2 Duke 390 var, ustaya gösterdiğimde krankta işlem/sorun olduğunu ve yatak vurduğunu söyledi, 60-70k masrafı olduğunu ekledi, yalan söyleyeceğini sanmıyorum çünkü yağ kapağını açtığında toz metal geldi yağ ile birlikte, motor çalışıyor usta az çok ömrünün olduğunu söyledi...

Yeni mesajlar