Ktm Duke 390 Tamiri

Motosikleti
ktm duke 390 2023
Merhaba, elimde gen 2 Duke 390 var, ustaya gösterdiğimde krankta işlem/sorun olduğunu ve yatak vurduğunu söyledi, 60-70k masrafı olduğunu ekledi, yalan söyleyeceğini sanmıyorum çünkü yağ kapağını açtığında toz metal geldi yağ ile birlikte, motor çalışıyor usta az çok ömrünün olduğunu söyledi düzgün kullanılır ise. Yetkili servise sorduğumda sadece krankta sorun var ise 55-60k tutacağını söyledi. Sizce ne yapılmalı? yetkili servis mi yoksa sağlam bir motor ustasına mı yaptırılmalı?

Motosikleti
ns200
Her servis iyi değil her ustada iyi değil. Eğer garantin yoksa servise bulaşma gerçekten bildiğin ya da çevrenin bildiği daha önce duke serilerini defalarca tamir etmiş içini dışını bilen bir ustaya yaptır ben çoğu yetkili servisin işinde iyi olduğunu düşünmüyorum zaten dışardaki ustaların çoğuda servislerden çıkma oluyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
60-70.000 TL'nin üzerinde bir masrafınız olacağını düşünüyorum. Bir de bu tip işlerde bloğu açtığınızda sürpriz bazı şeylerle karşılaşabilirsiniz, "hazır açmışken onu da değiştirelim, bunu da değiştirelim" derken masrafınız epey artacaktır.

Motosikleti
ktm duke 390 2023
Her servis iyi değil her ustada iyi değil. Eğer garantin yoksa servise bulaşma gerçekten bildiğin ya da çevrenin bildiği daha önce duke serilerini defalarca tamir etmiş içini dışını bilen bir ustaya yaptır ben çoğu yetkili servisin işinde iyi olduğunu düşünmüyorum zaten dışardaki ustaların çoğuda servislerden çıkma oluyor.
Garanti yok, istanbulda Ktm ustası olarak kimleri önerebilirsiniz üzmeyecek?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

60-70.000 TL'nin üzerinde bir masrafınız olacağını düşünüyorum. Bir de bu tip işlerde bloğu açtığınızda sürpriz bazı şeylerle karşılaşabilirsiniz, "hazır açmışken onu da değiştirelim, bunu da değiştirelim" derken masrafınız epey artacaktır.
Evet, zaten 70-80 üstü çok mantıksız kalıyor, en azından kafam rahat olur diye düşünmüştüm sorduğum servis sağlam bir yer ancak bütçemi aşıyor.

Blok açılmadan aşınmış parçaları bilemessin.suan kabaca krankin 10bin,motor indirme 10bin,subaplar tanesi 3bin civarı.
işlem sonucu test sürüşü olur.
İstanbul'da Karaköy ata moto iyi diye biliyorum.
Duke 125 250 390 bloklarında aşina usta kolaylıkla sorunu bulup tamir eder.

Motosikleti
Ns200 15"
Blok açılmadan aşınmış parçaları bilemessin.suan kabaca krankin 10bin,motor indirme 10bin,subaplar tanesi 3bin civarı.
işlem sonucu test sürüşü olur.
İstanbul'da Karaköy ata moto iyi diye biliyorum.
Duke 125 250 390 bloklarında aşina usta kolaylıkla sorunu bulup tamir eder.
Sıfır orijinal 390 krankını 10.000 TL'ye bulmak çok iyimser olmuş. 2023 de Duke 250 krankı 18.000 TL civarıydı.

hocam servislerde de sanayideki ustalar çalışıyor. o yüzden düzgün ustayı bulmak önemli. çoğu servisteki usta hala yağ kapağını havalı matkapla sıkıyor, cıvataların içinden geçiyor.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ver bajaj servisine yapsın. dominar 400 parçaları uyacaktır.

Motosikleti
DUKE 250
ktm whatsapp grubunda bir usta var,
fakat hiç gitmişliğim, tanışmışlığım yada herhangi bir bağım yok.
yeri istanbul sefaköyde. istersen özelden mesaj at, ileteyim numarasını. bir görüş kendisiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar