tozlu kullanıcısının son içeriği

1. T

Lastik Ebatları Hakkında

Herkese merhaba, iyi akşamlar. Bazılarınız bilir bazılarınız bilmez benim motorumun orj lastik ebatları 90-90-17_110-80-17. Ben uzun araştırmalar sonucu bulduğum iyi marka bir lastiğin 100-80-17_130-70-17 olanıyla değiştirmek istiyorum. Bununla alakalı çok yazı okudum, şimdi herkes toplanıp...
  2. T

karbüratör benzin-hava ayarı yardım???

selamlar, bugün motoru ustaya götürdüm: motorum sıcakken stop ediyor, ve aşırı ısınıyor durumu anlattım. motoru bırakmamı yada randevulu gelmemi söyledi ayar yapacakmış, ancak çalışıyorum ve çok vaktim yok. konu hakkında forumda birkaç yazı var ancak eski olduğu için resimler hep kalkmış, bu...
  3. T

her motorcu gibi bugün asfaltı tattık!!!

bugün başımdan geçen küçük bir kazayı sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar, hem acemi arkadaşların ders alması için, hemde tecrübeli arkadaşlarıma teşekkür etmek için. yaklaşık 25-30 km/h hızla giderken kasisi son anda farkettim ve freni dozajlayamadığım için ön tekerimin kayması sonucu motorumdan...
  4. T

Lifan LIFAN LF150-10S Kullanıcıları Buraya

LIFAN LF150-10S Lifan'ın Supersport segmentindeki 150cc motorsikleti, benim gibi ss'e gönül veren tüm gençleri heyecanlandıracağını umduğum motosiklet. Teknik Özellikleri Şöyle: Motorcycle model: LF150-10S(KPR150) Dimension (L×W×H mm): 2060×760×1105 Wheel base (mm): 1330 Net Weight(kg): 150...
  5. T

motor alacağım bi yardım buraya...

öncelikle 1 yıllık forum üyesiyim, ve önümüzdeki yaz motosikletimi değiştirmek istiyorum, öğrencilik hayatının son bulmasıyla mondialimle vedalaşmayı düşünüyorum, alacağım motosiklet seçeneklerinin hepsini çok araştırdım, ama bulamadığım birkaç detay var. bunun için deneyim edinmiş üyelerden...
  6. T

100 cc cup motoruyla buggy yapılır mı?

herkese slmlar, 2 yıllık forum üyesiyim, genelde pek yazmam yalnızca takip ederim ancak sizlerin görüşlerine ihtiyaç duyduğum bir konu var. 100cc bir cup motoruyla (http://guvenmotormarket.com/silindir-grubu-6/cup-100-benzin-motoru-komple-sifir-kutusunda-1658/) bir buggy yapmaya karar verdim...
  7. T

NEYE GÖRE KİME GÖRE???

uzun zamandır forumda zaman geçiren bi üyeyim (üyeliğim daha yeni ama eski okurum), maksadım kimsenin fikrini yada görüşünü eleştirmek değil ama merak ettiğim bazı noktalar var, yakın zamanda (2015 yaz) satın alabileceğim motorlar hakkında çok araştırma yapıyorum ve yazılan çizilen her şeyi...
  8. T

laf olsun diye değil... BAJAJ PULSAR 200NS Mİ? HERO KARİZMA ZMR Mİ?

herkese merhaba, bu yaz için motosikletimi yenilemeyi düşünüyorum. tam kafayı pulsar'a takmışken her şey fuarda zmr'ye oturmamla başladı ve müthiş bir belirsizliğin içine düştüm:silent:, öncelikle elbette birileri alıp gördükten sonra bu iki makineden birine sahip olmayı planlıyorum. ama...
  9. T

BAJAJ vs HERO...

öncelikle herkese merhabalar;kısaca kendimi tanıtayım; ben 5 yıılık motosiklet sürücüsü 23 yaşında yeni mezun mühendis bi kardeşinizim, yaklaşık 2 yıldır forumu takip ediyorum, üyelik bugüne kısmetmiş. lafı fazla dolandırmadan konuya gireyim; 4 yıl mondial 125 uag 12000km+ 1 yıldır da mondial...

Yeni mesajlar