- Konu Yazar
öncelikle 1 yıllık forum üyesiyim, ve önümüzdeki yaz motosikletimi değiştirmek istiyorum, öğrencilik hayatının son bulmasıyla mondialimle vedalaşmayı düşünüyorum, alacağım motosiklet seçeneklerinin hepsini çok araştırdım, ama bulamadığım birkaç detay var. bunun için deneyim edinmiş üyelerden yardım istiyorum.
almayı düşündüğüm yeni motosiklet için alternatifler:
bajaj pulsar
honda cbr 125 r
hero karizma zmr
honda cbr 250 r (ikinci el 10.000km ve 10.000tl altı)
kafamdaki sıralama tam olarak böyle, şimdi bu modeller beni derin düşüncelere sevk ediyo.
bu motosikletlerin yakıt verilerine ulaşılabilir, fiyatları zaten belli, dış görünüşleri ortada.
benim kafamda ise şu sorular var:
bu motosikletlerin son vites
5000d/dk ......km/h
6000d/dk ......km/h
7000d/dk ......km/h
8000d/dk ......km/h
9000d/dk ......km/h
10000d/dk ......km/h
rakamlarına ulaşmam gerek.
yanı sıra muayyer motor ömürlerini de merak ediyorum.
birde 0-60km/h ve 90-120km/h hızlanma sürelerini merak ediyorum.
amacım son kaç yapar değil, üzerine yatsam rüzgarı arkama alsam şöyle böyle gibi fantezilerim yoktur, zaten genellikle şehir içinde kullanılacak araç.
benim için şehirler arası yola çıktığımda beni üzmeyecek. kamyon, otobüs vs araçları sollamaya çıktığımda güven verecek bir araç lazım. aynı şekilde 120 km/h hıza çıktığımda güven verecek yolda saçma sapan titreme vs hareketler yapmayacak.
125 mx'i satarsam 10.000tl'ye kadar zorlayabilirim bütçede budur, kredi felan sevmem pek, param oldukça büyütürüm.
sorularıma yanıt/ yada yorum getiren herkese şimdiden teşekkürler.:cat:
almayı düşündüğüm yeni motosiklet için alternatifler:
bajaj pulsar
honda cbr 125 r
hero karizma zmr
honda cbr 250 r (ikinci el 10.000km ve 10.000tl altı)
kafamdaki sıralama tam olarak böyle, şimdi bu modeller beni derin düşüncelere sevk ediyo.
bu motosikletlerin yakıt verilerine ulaşılabilir, fiyatları zaten belli, dış görünüşleri ortada.
benim kafamda ise şu sorular var:
bu motosikletlerin son vites
5000d/dk ......km/h
6000d/dk ......km/h
7000d/dk ......km/h
8000d/dk ......km/h
9000d/dk ......km/h
10000d/dk ......km/h
rakamlarına ulaşmam gerek.
yanı sıra muayyer motor ömürlerini de merak ediyorum.
birde 0-60km/h ve 90-120km/h hızlanma sürelerini merak ediyorum.
amacım son kaç yapar değil, üzerine yatsam rüzgarı arkama alsam şöyle böyle gibi fantezilerim yoktur, zaten genellikle şehir içinde kullanılacak araç.
benim için şehirler arası yola çıktığımda beni üzmeyecek. kamyon, otobüs vs araçları sollamaya çıktığımda güven verecek bir araç lazım. aynı şekilde 120 km/h hıza çıktığımda güven verecek yolda saçma sapan titreme vs hareketler yapmayacak.
125 mx'i satarsam 10.000tl'ye kadar zorlayabilirim bütçede budur, kredi felan sevmem pek, param oldukça büyütürüm.
sorularıma yanıt/ yada yorum getiren herkese şimdiden teşekkürler.:cat: