toyoglu kullanıcısının son içeriği

1. T

R6s akü şarj sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba ve tüm forum kullanıcılarının bayramını kurlarım.. motosikletim 2006 model R6s ve akü şarj problemi ile karşı karşıyayım sorun tam olarak motosiklet 5 6 kez arka arkaya fan açtığında akü boşalıyor. Öncelikle yaptığım testler sunlar akuye gelen şarj normal rölantide 13...
  2. T

Sigortamda motosiklet tipi farkli gozukuyor ?

Arkadaslar merhaba bugun motosiklete sigorta yaptirdim 585 tl odedim. Ve buda yetmez gibi policede motosiklet tipi bianchi happy 50 yaziyor. Motosikletim hyosung gt250r sasirdim kaldim. Simdi diyeceksiniz ki yaptirirken bakmadin mi ? Bakamadim cunku izmirden mersine telefonla yaptirdim izmirde...
  3. T

Sekilli kask nereden bulurum ?

Beyler merhaba baslikta belirttigim gibi bu sekilli sukullu kasklar var ozel dizayn kask yazdim predator kafasi seklinde kask cikti boyle ozel dizayn kasklar nerden bulurum biraz aradim internette ama sonuc cikmadi
  4. T

grenaj giydirme ?

Oncelikle merhaba, grenaj giydirme olayi cok maliyetli mi ? Giydirme folyo ku yoksa airbrush mu daha mantikli iyi forumlar
  5. T

Yagmur Motosiklete Zarar verir mi ?

Abilerime kardeslerime selam olsun, malum onumuz kis yagmurlar gelicek ve benim fakultede ne kapali alan nede sacak var motosikleti yagmurdan muhafaza edebilmek icin. Ben bu yagmurlarda nasil muhafa etmeliyim branda olur mu bi arkadas branda nem yapar oda kotu demisti vazelin sur filan demisti...
  6. T

Her Yikamadan Sonra Zincir Yaglamalimiyim ?

Merhaba abiler kardesler sorum basliktaki soru ben biraz titiz oldugum icin pek sik motosikleti temizliyorum acaba her yikamadan sonra zinciri yaglamam gerekiyor mu yoksa km ye gore mi yapayim ?
  7. T

Fren Yapma Hakkinda

Abilerim kardeslerim merhaba,simdi frenlerle alakali birsey sormak istiyorum. Simdi fren kitleme olayi varmis ve ben bunu bilmiyorum ne oldugunu belkide basima gelmedi hic veya geldiysede fren kitleme oldugunu bilmedigim icin farkina varmamisimdir. Ben genelde on fren ve arka freni ani fren...
  8. T

2000 model R6 ?

Iyi geceler abilerim kardeslerim. hali hazirda benim motosikleti satmisken racing tarzi motorlara bakiyodum aslinda aklimda sadece 250lik vardi hyosungta bi kac ilani favoriye aldiktan sonra lan bide su yamaha r6 lara bakiyim en ucuzu kac paraymis dedim ve 8 10 bin liraya r6 lar var simdi bu...
  9. T

Pist , parkur gibi alanlari sivil vatandaslar kullanabilir mi?

Selamlar selcuktan size arastiripta cevap bulamadigi bir soru."defalarca acildi bu konu"cu arkadaslar gelmeden bilgi istiyorum cunku ben bulamadim pistlerde motosiklet surmek isteyen sivil vatandas parasini verip bu pisti kullanabilir mi kullanirsa bunun maliyeti nedir tesekkurler.
  10. T

Arkadaslar Merhaba Super sporta gecis yapiyorum

Oncelikle butun motosiklet net uyesi kardeslerime ve abilerime selamlar derim. Bendeniz allahin nacizane bir kulu olan selcuk 26 yasinda 183 boyunda 80 kilo agirliginda sporcu ogrenci ve bi okadarda calisan bir turkiye cumhuriyeti vatandasiyim ve motosiklet.netin yeni bir uyesiyim. Selamlama ve...

Yeni mesajlar