Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Fan 5.seviyede devreye giriyor. Daha önce serviste test etmiştik onu. Benim tahminim soğutma sıvısını değiştirip havasını almadılar ve o yüzden hararet çok çabuk yükseliyor.
Cumartesi tekrar gideceğim zaten fakat gitmeden önce elimde en azından bilgi olması maksadı ile konu açtım. Belki daha önce bu ya da benzer durumu yaşayan biri olmuştur diye.
Yapılan işlemleri tamamı garantiden karşılandın. 8300 km de soğutma sıvısı değişecek duruma gelmez sanırım.
Yağ değişimi de yapıldı ve seviyesi normal. Acaba kullandıkları yağ kaynaklı olabilir mi diye aklıma geliyor ?
Sargı değiştikten sonra motosikletim de hararet çok çabuk yükselmeye başladı. Normalde 4.kademeyi çok nadir gören motosiklet şimdi kırmızı ışıkta durduğum gibi direk 4.kademeya geliyor. Antifriz seviyesine baktım eksiltme yok ama neden böyle yaptığını anlayamadım. Sargı değiştiği için antifrzi...