Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eywallah kıral. ama belli başlı modellerde oldugu bilgisini duydum kulaktan dolma. ama ne kadar dogru yanlıs benimde fikrim yok. böyle söylentiler olunca insan cekiniyor haliyle.
merhaba konuyu hortlatacam da. bu tracer 9 ların beli bir serisinde şasi kırılma olayı varmıi bilenler cevap verebilir mi acaba hangi model ve yıllar arasında _?
Merhaba arkadaşlar. uzun zamandır üzerinde çalıştığım telefon uygulamasını bitirdim.
siz değerli motosiklet sürücü arkadaslarım sigortacı sigortaci gezmeden önce bu uygulamadan fiyat teklifi alınız.. göndereceğiniz bilgi doğrultusunda arkadaşlarımız telefon ile sizleri arayip bilgilendirecektir...
10 temmuz 2016 yaptığım geziden bir video. 99 r1 olan benim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------
MERHABA MT ailesi.. 99 Model Motosikletim R1 de kontağı açtığımda devir 3 gelip 2 de duruyor. ve bir iki saniye sonra kendiliğinden 6-7 devire cıkıp tekrar 2 ye iniyor. kafasına göre takılıyor.. kontağı kapattıgımda ise devir 0 a düşüyor. motosikleti calistirirken gene devir saati ayni sekilde...
Arkadaşlar aldığım kızaklar çok dandik çıktı önde siperlik olmasına rağmen iki bacagıda kırıldı. mesele kırılması değilde 3mm çift taraflı bantı boyaya ve depoya zarar vermeden nasıl sökeceğim. elimle sökmeye çalıştım IIIII tık yok..
bıçak ve kesici aletle dalıpta boyayı haşat etmek istemiyorum
merhabalar 99 model r1 motosikletimde 80 km ve üzeri gidince yağ lambası yanıyor... bazen durunca sönüor bazende sönmüyor.
yağ seviyesi normal. en son geçen sene yağ değişimi yapıldı. motosiklet 6-7 ay kadar yattı. sıkıntı yağ pompasında olabilir mi ?
kendim boya işine girmek istiyorum açıkçası.. kompresör fiyatları epey yüksek geldi bana.
benimde aklıma bir iki fikir geldi.
lastik şişiren 220v cihazı alıp bunu
19lt lik damacana ile baglantı yapmak (hortum ve lastik sibopundan tüm havayı damacana doldurmak) damacanın ucundan tekrar hortum...
bugun hazar gölüne doğru yol aldık. ekip racing takımı. viraj seven süraat seven takım. ben motosikletim evrak sıkıntısı olduğu için çok değer verdiğim bir ustama artçı oldum.. 1000rr honda ile o keskin virajlara 120-130 km hızlarla girerken ölümden döndük. asıl biz işin biraz zevkinde...
Arkadaşlar malumunuz ebay sitesinde motosiklet parçaları alma niyetindeyim daha önce full tesisat aldım 15 $ kargo ücreti verirken daha ufak kablosu için 65$ kargo ücreti cıkıyor ürün kendisi 35$ iken. iki misli kargo ücreti. benim anlamadığım nokta ise şu bu kargo ücretlerini satıcımı...
Günümüzde türlü türlü kasklar var.. hafifliğinden tutun ağırlığına kadar. onay belgelerinden tutun yapılan malzemeye kadar... işin aslı benim kaskım biraz deforme oldu ve takdir ederseniz venom marka o kadar ahım şahım kaliteli bir kask değil 150-250cc bir motosiklet için ideal. ama velevkin son...
arkadaşlar varsa elinizdeki komik motorsiklet icerikli fotoğrafları buraya paylasabilir misiniz. ben bildiklerimi atıyorum..
sizdende foto veya gelirse cok iyi olur.
Şiddetle tavsiye derim izleyin :
https://www.youtube.com/watch?v=etPTyGjo-E0&feature=youtu.be
bu aralar bizim burada asayiş adına hiç birşey yok. daha önceki konuların altına attıgım cevaplarda da bunu belirtmiştim.. bugun motorsikletimi çalmaya çalıştılar.
çalıştığım yer eski bir avm. giriş kapısının önüne hep park ederim motorsikletimi. büroma yakın bizim şirket merkezi...