- Konu Yazar
Günümüzde türlü türlü kasklar var.. hafifliğinden tutun ağırlığına kadar. onay belgelerinden tutun yapılan malzemeye kadar... işin aslı benim kaskım biraz deforme oldu ve takdir ederseniz venom marka o kadar ahım şahım kaliteli bir kask değil 150-250cc bir motosiklet için ideal. ama velevkin son zamanlarda 1000cc lik bir racing motosikletle gazlamaktayim. yeri geldiginde 200 km üzerine çıktığım oluyor. iş böyle olunca kask kafamdan ucacak alnıma yapışacak gibi oluyor. kask aşırı rüzgar yiyor ve kafamı geri itmeye çalışıyor. bu sorun kasktan mıdır yoksa genel birşey mi kafam karıştı işin açıkçası..
bir diğer konuysa şu özelliklerde ve 750 TL bir bütçeye sahip kask arayışındayım.
1. dahili güneş vizorlu.
2. rüzgarı fazla geçirmeyecek.
3. fazla ses almayacak.
4. ne kadar hafif olursa o kadar iyi. 1500 kg yi geçmieyecek.
5. vizörü çizilmelere karşı dayanaklı olmalı.
6. olmaz olmazsa dış malzeme iyi olmalı.
anlayın işte 280 km ile bastığınızda kask sizi rahatsız etmicek türden
bu fiyat bütçesine böyle bir kask varmıdır? agv k3 tavsiye etmeyin lütfen daha önce kullandım memnun kalmadım açıkçası. k5 var güzel iyi ama fazla para istiyorlar ama benim bütcemde sınırlı (kafamızın degeri neyse kaskın degeri odur derler ama bizimkisi cebimizin degeri neyse kafamızın degeri odur misali olmus)
vesellam saygılar sevgiler. yorumlarınızı bekliyorum
bir diğer konuysa şu özelliklerde ve 750 TL bir bütçeye sahip kask arayışındayım.
1. dahili güneş vizorlu.
2. rüzgarı fazla geçirmeyecek.
3. fazla ses almayacak.
4. ne kadar hafif olursa o kadar iyi. 1500 kg yi geçmieyecek.
5. vizörü çizilmelere karşı dayanaklı olmalı.
6. olmaz olmazsa dış malzeme iyi olmalı.
anlayın işte 280 km ile bastığınızda kask sizi rahatsız etmicek türden
bu fiyat bütçesine böyle bir kask varmıdır? agv k3 tavsiye etmeyin lütfen daha önce kullandım memnun kalmadım açıkçası. k5 var güzel iyi ama fazla para istiyorlar ama benim bütcemde sınırlı (kafamızın degeri neyse kaskın degeri odur derler ama bizimkisi cebimizin degeri neyse kafamızın degeri odur misali olmus)
vesellam saygılar sevgiler. yorumlarınızı bekliyorum