toprakg kullanıcısının son içeriği

1. toprakg

Bulgurlu motosiklet hırsızlığı ne taraflara bakmak lazım?

31.01.2019 sabah sularında KTM Duke 250 marka modelli motosikletim çalındı konusu burada: www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/195780-34-ut-7924-bulgurlu-duke-250-calindi.html Benim merak ettiğim konu o bölgede dolaşacağım fakat ne taraflara bakmam gerektiğini tam bilmiyorum...
  2. toprakg

34 UT 7924 Bulgurlu Duke 250 çalındı.

Motosikletim 31.01.2019 tarihinde saat 02:30 ile 08:00 arasında Kurudere Caddesi, Gezi Sokak'tan çalınmıştır. Motosikletimde orjinal dukeden farklı olarak uzun ön cam ve turuncu koruma demiri vardır. gören duyan olursa 0506 102 84 66 mesaj atabilirseniz arayabilirseniz sevinirim. Motorun...
  3. toprakg

Kask ve Pantolon önerisi.

Arkadaşlar 1500 TL Kask için 500 TL de Pantolon için bütçem var su geçirmez bir pantolon ve half cross kask önerilerinizi bekliyorum, normal kask'ta olur iyi olsun yeterli teşekkürler şimdiden.
  4. toprakg

Motorcu arabaya tekme atıyor araba sinirleniyor, ortalık savaş alanına dönüyor.

Daha önce konusu açılmamıştır umarım. https://www.liveleak.com/view?i=abd_1498153512 video'yu ekleyemedim ekleyebilirseniz sevinirim direkt player olarak.
  5. toprakg

CBF 150 Performans düşüşü hk.

Abilerim ablalarım arkadaşlarım, ben yazın CBF 150 satın aldım 2. el 16.000 kilometrede yatak sarmış fakat iyi bir ustaya yaptırtmışlar zaten tanıdıktı aldığım kişi her neyse şuan motor 22.000 kilometrede fakat ilk aldığım gibi değil, sanki çekişinde bir düşüş var. Zincir'i boldu sürekli...
  6. toprakg

Yol verdim pişman oldum, Köprüde motosiklet kazası (Video)

Arkamdaki motosiklet biraz hızlı geliyordu bende önünde durmamak hızını düşürmemek için kenara çekildim ve geçmesini bekledim daha sonra olan oldu, arkadaş bu forumdaysa çok geçmiş olsun şimdiden duramadım ama umarım iyidir. Trafik polisi arabaya kenara çekmesini söyledi, araba emniyet...
  7. toprakg

Az önce başıma gelen garip olay

İstanbulda yaşıyorum, malum bugün hava kötü ve her sağanak yağmurda olduğu gibi bu yağmurda da motorun disk kilidi sürekli ötüyordu bende mahalledekiler rahatsız olmasın diye indim ve kilidi çıkarttım. Evime döndüm aradan biraz zaman geçti su içmek için mutfağa yöneldim ve dışarıdan sesler...
  8. toprakg

Köprüde olan kaza?

Arkadaşlar bugün sanırım köprüde bir kaza olmuş arkadaşım geçerken bahsetti de yerde kötü halde yatan biri varmış bilgisi olan var mı acaba?
  9. toprakg

Şerefsiz (videolu)

Bugün yaşayıp kask kamerama yansıyan bir olay, önüne geçtim diye hırs yapıp beni sıkıştırmaya çalışan bir gerizekalı içerir, jipe patlamadığım için şanslıyım neden niye böyle bir şey yaptı anlamadım arada kalmadığıma şükrediyorum.
  10. toprakg

MotoVlogumsuBirŞey - tavsiyelerinize ihtiyacım var? (videolu)

Her türlü tavsiyenize ihtiyacım var izlerken sıkıldığınız beğenmediğiniz bir kısım olursa söylerseniz sevinirim, adrenalin yazacağıma adneralin yazmışım orayı görmeyin bir de para kazanmak amaçlı yapmıyorum eğlencesine editlediğim videolar.
  11. toprakg

Akrapoviç madem alamıyoruz o zaman çizeriz :))

3 boyutlu modelleme programı ile modelleyip render aldığım Akrapoviç :))
  12. toprakg

SATILIK KANUNI CROSS 150 - ISTANBUL/PENDIK

Motorumun yağ yakma problemi vardır, 650 TL masrafı var şuan da yaptıracak imkanım olmadı için motorumu bu şekilde satıyorum. Motorun ikinci sahibiyim bir kez araba çarpması sonucu düşük hızda ufak bir kaza yaptım, Gidon, Sinyaller, Ayna, Ayaklıklar değişti. 2017'ye kadar muayanesi vardır...
  13. toprakg

Sigortanın ödemediği çekici ücreti

Arkadaşlar 2 ay önce kaza yapmıştım, tutanak falan karşı taraf hatalı çıktı neyse tamiri falan hallettik bugün ödeme yapıldığına dair sms geldi fakat faturayı dosyalarla birlikte göndermemize rağmen çekici ücretini göndermemişler, arayıp sormalı mıyım?
  14. toprakg

Azrailin teğet geçmesi...

http://9gag.com/gag/aeGP9Zj Gerçekten çok şanslıymış.
  15. toprakg

Kağıthane Ofispark Önünden Çalınan R25 (Video Eklendi)

Arkadaşlar abimin motoru çalındı.. mesajını direkt paylaşıyorum Emre Ünal, Tekfen Kağıthane Ofispark'da. 57 dk. · İstanbul · Motorum calindi kagithane ofispark onunden yardimi olabilecek birisi varaa bu cevreyi bilen bana ukasabilir mi?

Yeni mesajlar