Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Küçük bir bilgi vereyim. Geçmiş yıllarda Sym'nin Türkiye distribütörü İzmir'in büyük şirketlerinden Üniteks'ti. Mesela benim şu an kullanmakta olduğum Sym Wolf'ü 2015'te Üniteks ithal etmiş. Ancak Sym'nin şu anki Türkiye Distribütörü bir Habaş Holding kuruluşu, Habaş'ı bilenler Mehmet Rüştü...
Üretilen yerli mal tabi ki dünyada eşdeğer mallarla benzer kalitede, satış sonrasında benzer hizmet kalitesinde olmalı. Bunları sağlamıyorsa günümüz dünyasında tutunamaz. Buraya kadar hemfikirim.
Benim sadece rahatsız olduğum; ben dahil bir çoğumuzun nefret ettiği bir partinin uzun yıllardır...
Değerli genç kardeşim, Raider epey popüler oldu ama garip gurup arızalarını duyuyoruz, şasi kırma ya da led ekranın pert olması gibi. Bu nedenle bütçene uygun Raider aldığında cepten yine para çıkma tehliken olabilir. Biraz bütçe arttırma şansın olsa, bir de şekil şukul konularına önem vermesen...
Yuki'nin servisleri servis değil, pek muteber değil, bence alayı ........
Siz gerekli parçaları alıp güvendiğiniz, bildiğiniz özel bir ustada parası karşılığı yaptırın.
Sevmeniz, sevmemiz gerekmiyor ama bu ülkenin markasıdır. Bazı şeyleri bizler-onlar mantığından farklı değerlendirmeliyiz. Ben de Ak Partili ya da Dem Partili olduğuna emin olduğum esnaftan alışveriş yapmam ama bu konu bence bunların üzerinde.
Ürün iyidir, kötüdür bilemem, ben zaten Tesla dahil elektrikli hiçbir otomobile sıcak bakmıyorum. Sevmiyorum böyle gay ruhlu araçları. Lakin nefret ettiğim Akp yönetiminde ittire kaktıra oluşturulmuş olsa da Togg artık bu ülkenin bir markasıdır. Yine cennet vatanımızı bu hale gelmesinde verdiği...