tommygun kullanıcısının son içeriği

1. tommygun

50 k kilometrede HONDA CBR 125

Cbr 125'te kullanılan bloğun cbr 250'de kullanılan bloktan daha sağlam ve uzun ömürlü olduğunu duymuştum.
  2. tommygun

ADX 250 Modelleri Bayilerde!

Küçük bir bilgi vereyim. Geçmiş yıllarda Sym'nin Türkiye distribütörü İzmir'in büyük şirketlerinden Üniteks'ti. Mesela benim şu an kullanmakta olduğum Sym Wolf'ü 2015'te Üniteks ithal etmiş. Ancak Sym'nin şu anki Türkiye Distribütörü bir Habaş Holding kuruluşu, Habaş'ı bilenler Mehmet Rüştü...
  3. tommygun

50 k kilometrede HONDA CBR 125

Tabi ki esperin diyecekleri daha önemli ama 16 yaşında motorun 50.000 km'de olması bana biraz zor geliyor.
  4. tommygun

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

Ci Esss, Ci Essss :)
  5. tommygun

Bakım için yağ toplama kabı bulamıyorum

Bazı belediyeler mahallelere atık yağ kutusu koyuyor, İstanbul Acıbadem'de yaşadığım dönemde bizim sokakta vardı.
  6. tommygun

Motosikletlinin Ani Duruşu Trafiği Karıştırdı

Bu taife bir gün gidecek. Muhakkak gidecek. Kenan Evren gitti, Özal gitti, Demirel'i, Sezer'i hatırlayan kalmadı. Biz bakalım ne yapacağız?
  7. tommygun

Bakım için yağ toplama kabı bulamıyorum

Vita yağ tenekesi :)
  8. tommygun

Üretilen yerli mal tabi ki dünyada eşdeğer mallarla benzer kalitede, satış sonrasında benzer hizmet kalitesinde olmalı. Bunları sağlamıyorsa günümüz dünyasında tutunamaz. Buraya kadar hemfikirim. Benim sadece rahatsız olduğum; ben dahil bir çoğumuzun nefret ettiği bir partinin uzun yıllardır...
  9. tommygun

Trafik ihlal ihbarlarını nereye yapıyorsunuz?

O zaman dediğim 2 mecra üzerinden içlerinden geç :)
  10. tommygun

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

Hoca senin boksör nefretin benim gaga nefretimden büyük, ben de senin o münasebeti merak ediyorum :)
  11. tommygun

Trafik ihlal ihbarlarını nereye yapıyorsunuz?

EGM Online ya da EGM mobil üzerinden yapabilirsiniz ama kendi içinizde kendinizi "ispiyoncu" olarak görmek kötü bir şey olacaktır.
  12. tommygun

A1 Ehliyet İçin Fiyat Performans Motor Seçimi

Değerli genç kardeşim, Raider epey popüler oldu ama garip gurup arızalarını duyuyoruz, şasi kırma ya da led ekranın pert olması gibi. Bu nedenle bütçene uygun Raider aldığında cepten yine para çıkma tehliken olabilir. Biraz bütçe arttırma şansın olsa, bir de şekil şukul konularına önem vermesen...
  13. tommygun

Gidon sertliği

Yuki'nin servisleri servis değil, pek muteber değil, bence alayı ........ Siz gerekli parçaları alıp güvendiğiniz, bildiğiniz özel bir ustada parası karşılığı yaptırın.
  14. tommygun

Sevmeniz, sevmemiz gerekmiyor ama bu ülkenin markasıdır. Bazı şeyleri bizler-onlar mantığından farklı değerlendirmeliyiz. Ben de Ak Partili ya da Dem Partili olduğuna emin olduğum esnaftan alışveriş yapmam ama bu konu bence bunların üzerinde.
  15. tommygun

Ürün iyidir, kötüdür bilemem, ben zaten Tesla dahil elektrikli hiçbir otomobile sıcak bakmıyorum. Sevmiyorum böyle gay ruhlu araçları. Lakin nefret ettiğim Akp yönetiminde ittire kaktıra oluşturulmuş olsa da Togg artık bu ülkenin bir markasıdır. Yine cennet vatanımızı bu hale gelmesinde verdiği...