Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamın aleyküm yaşım 18 değil 17 olduğum gibi motosiklet ehliyetini aldım alalı 2 ay oldu sahibindenden turuncu motorlu araçlar diye bi firma buldum motosiklet kiralama işi yapıyor r25 varmış onu kiralamak istiyorum motor tecrübem var en fazla 250 sürdüm ama sonuçta 600 lük kiralamıyorum bunun...
Selamın aleyküm arkadaslar ehliyetimi bugün aldım tam 5 senedir ehliyetsiz sürüyordum ne cok ufak ne cok büyük bi yerde yaşıyorum ilk baslarda elektrikliye benzeyen 90 lık scooterler sürdüm hep kaskımı taktım yavas ve dikkatli sürdüm ama hep diken üstündeydim simdi ne kadar rahat geliyor...
Hevesimi almak için yaza doğru bir gün kiralamak istiyorum yanımd dha onceden 600 cbr süren birinin eşliğiyle trafiğe kapalı alanda denemek istiyorum ehliyeti daha bi kac ay evvel aldım bana kiralarlar mı ?
Selamin aleykum ybr 125 i satip cbr 125 alsam sirf degisiklik icin ybr den memnunum ama cbr yi yillardir istiyodum simdi 125 ligine param yetiyor 2014 model alicam ama sıkılırmıyim 125 den inip 125 e binince ve 100 e kac saniyede çıktığıni merak ediyorum ybr den daha mi seri acaba ? yoksa daha...
Selamın aleyküm beyler 2014ün haziranında aldığım 0 ybr mi 2-3 ay içinde satıp 2012 hyosung gt 250 almayı düşünüyorum 250 cc ye geçiş zamanımın geldiğini hissediyorum ama hyosungda pek güvenmediğim bir motor kararsızım 8-9 milyar bütçem var
selamin aleykum
ehliyet almasina 1 ay kala arkadasim motosiklet almis dayanamayip sokaga cikmis normal polis ekibi tutmus plakasini falan almislar ceza yazmamislar evine ceza gelir mi ?
merhaba yine bir sorum olucak yarin ybr mi 3000 bakimina goturucem debriyajin nerdeyse yarisi bosta bunun neyle alakasi vardir bakim icin gittigimde ne demeliyim
Merhabalar yamaha ybr 2014 kullanıcısıyım motoru aldım 1 bucuk ay oldu anahtar deliğim bişey sürülmüş gibi anahtar deliğe zor giriyor akşama fotograf ekliycem smdiden bilgisi bulunan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım normal mi değilmi ve dizlik alıcam depoyu çiziyormuş eşofmanın içine...
selamın aleyküm üyeliğimi unutmuşum yeni hesap açtım aklıma takılan bir şey oldu onu sormak istiyorum.Motoruma binmey gittiğimde koltuk ıp ıslaktı ama kenarlarında 1 damla bile ıslaklık yoktu özellikle üstüne bir şey sıkılmış su değil yağ gibi bir şey 2 saat içinde nasıl böyle bir şey oldu...