Arama sonuçlarınız

1. T

250 lik kiralamak

selamın aleyküm yaşım 18 değil 17 olduğum gibi motosiklet ehliyetini aldım alalı 2 ay oldu sahibindenden turuncu motorlu araçlar diye bi firma buldum motosiklet kiralama işi yapıyor r25 varmış onu kiralamak istiyorum motor tecrübem var en fazla 250 sürdüm ama sonuçta 600 lük kiralamıyorum bunun...
  2. T

Yarış çıkması motorlar nasıl bulunur

yarıştan çıkma motor nasıl bulunur ufak cc 250-400 vb ss yarış motoru cıkması bulunabilir mi acaba ?
  3. T

5 sene ehliyetsiz sürdüm

Selamın aleyküm arkadaslar ehliyetimi bugün aldım tam 5 senedir ehliyetsiz sürüyordum ne cok ufak ne cok büyük bi yerde yaşıyorum ilk baslarda elektrikliye benzeyen 90 lık scooterler sürdüm hep kaskımı taktım yavas ve dikkatli sürdüm ama hep diken üstündeydim simdi ne kadar rahat geliyor...
  4. T

Cbr 600 ve ya 1000 farı 250 liğe uyar mı

Selamın aleyküm biraz saçma bir soru olabilir ama sadece meraktan soruyorum 1000 lik ve ya 600 lük cbr nin farını 250 liğe takabilir miyiz
  5. T

Motosiklet ile nasıl yanlanır

Bende ybr var ırc lastiğe sahip bununla yanlanır mı yanlanırsa nasıl olur ne tarz zeminde olur ?
  6. T

600 lük kiralamak

Hevesimi almak için yaza doğru bir gün kiralamak istiyorum yanımd dha onceden 600 cbr süren birinin eşliğiyle trafiğe kapalı alanda denemek istiyorum ehliyeti daha bi kac ay evvel aldım bana kiralarlar mı ?
  7. T

a2 ehliyetine basvurdum ama

merhaba arkadaşlar a2 ehliyetine basvurdum ilk taksidi verdim imzalari attim belgeleri tamamladim 1 belge eksik onuda persembe tamamliycam marttaki sinava giricem acaba cok mu gec kaldim belgeleri tamamlamaya kaydolali 2 haftayi gecti isten gucten tamamlayamadim belgeleri yani bi sorun olmaz...
  8. T

ybr 125 den sonra cbr 125

Selamin aleykum ybr 125 i satip cbr 125 alsam sirf degisiklik icin ybr den memnunum ama cbr yi yillardir istiyodum simdi 125 ligine param yetiyor 2014 model alicam ama sıkılırmıyim 125 den inip 125 e binince ve 100 e kac saniyede çıktığıni merak ediyorum ybr den daha mi seri acaba ? yoksa daha...
  9. T

ybr yi satıp hyosung almak

Selamın aleyküm beyler 2014ün haziranında aldığım 0 ybr mi 2-3 ay içinde satıp 2012 hyosung gt 250 almayı düşünüyorum 250 cc ye geçiş zamanımın geldiğini hissediyorum ama hyosungda pek güvenmediğim bir motor kararsızım 8-9 milyar bütçem var
  10. T

ehliyet olmadan evraklarla yola cikmak

arkadas ehliyet sınav larini ge ti emniyete yetisemedi evraklar elinde her sey tam bu elindeki evrak ehliyet yerine sayilir mi yola cikabilir mi ?
  11. T

arkadasim ehliyetsiz yakalanmış

selamin aleykum ehliyet almasina 1 ay kala arkadasim motosiklet almis dayanamayip sokaga cikmis normal polis ekibi tutmus plakasini falan almislar ceza yazmamislar evine ceza gelir mi ?
  12. T

debriyajin bırazının boşta olması

merhaba yine bir sorum olucak yarin ybr mi 3000 bakimina goturucem debriyajin nerdeyse yarisi bosta bunun neyle alakasi vardir bakim icin gittigimde ne demeliyim
  13. T

anahtar deliğe zor giriyor

Merhabalar yamaha ybr 2014 kullanıcısıyım motoru aldım 1 bucuk ay oldu anahtar deliğim bişey sürülmüş gibi anahtar deliğe zor giriyor akşama fotograf ekliycem smdiden bilgisi bulunan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım normal mi değilmi ve dizlik alıcam depoyu çiziyormuş eşofmanın içine...
  14. T

cok garip bir olay

selamın aleyküm üyeliğimi unutmuşum yeni hesap açtım aklıma takılan bir şey oldu onu sormak istiyorum.Motoruma binmey gittiğimde koltuk ıp ıslaktı ama kenarlarında 1 damla bile ıslaklık yoktu özellikle üstüne bir şey sıkılmış su değil yağ gibi bir şey 2 saat içinde nasıl böyle bir şey oldu...

Yeni mesajlar