thethedark kullanıcısının son içeriği

1. T

cbr 250 mi yzf r25 mi rc 200 mü yardımmm ?

merhabalar herkeze sevgiler saygılar Benim olayım şöyle arkadaşar abiler boy 1.95 kiloda 95 ve sporcuyum yani kalıplı uzun ve geniş birşeyim :D beklentilerim altımda cücük gibi kalmayacak bişey olması. tecrübem var şehir içinde sürmek için birşey lazım zaten önemli bi etken var şuan cbr da r 25...
  2. T

BU MU ? - BU MU ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-motor-isteyene-179299333/detay 2. el olarak boyle bi hyosung var veya 0 olarak superlight 200 sizce hangisi
  3. T

ALMALI MIYIM ??

titanic 150 siparişi vericem bugün boyum 1.95 motor cılız mı altımda gözükmezmi falan diye aklımda sorular var beni aydınlatabilecek kullanıcılara sesleniyorum
  4. T

RKS TİTANİC 150

arkadaşlar bu mtordan almaya karar verdim sipariş vericem sitemiz üzerinden araştırma yaptım tabiiki yorumlar hep iyi yönde ne dersiniz rks titanic 150 alınır mı fiyatı 3.500 tl gayet uygun vibrasyonsuz ve yakıt cimrisi motor oldugu söyleniyor düşünceleriniz nelerdir
  5. T

Motor ekipmanları sudan ucuz yurtdışından bedava kargo

Arkadaşlar bi site keşfettim tüm motor ekipmanları kasklar ceketler dizlikler v.s hepsi var ve gerçekten çok hoş şeylerde var maskeler falan gerçekten güzel sizlerle paylaşmak istedim sizde yararlanın paylaşmak güzeldir. http://www.banggood.com/Wholesale-Motorcycle-c-1756.html
  6. T

Kardeşler yarın motor alacağım bir öneri????? (250 CC--)

ARKADAŞLAR YARIN CEBİMDE 5.000-7.000 ARASI Bİ PARAYLA BAYİYE GİDİCEM ÖNERİCEGĞİNİZ MOTOR VARMIDIR AKLIMDA BİKAÇ BİŞEY VAR AMA SİZİN BİLGİNİZ BOLDUR Bİ AKIL VERİN BANA MOTOR SÜRMEYİ BİLİYORUM AMA ÇOK DEĞİL İLK MOTORUM OLUCAK VİTESLİ OLARAK BANA Bİ AKIL VERİN VEYA 2. EL DE BAKABİLİRİM TEŞEKKÜRLER...
  7. T

Herkese merhaba

Oncelikle selamin aleykum arkadaslar onca yildir arabalardan sonra motora gecis yapiyorum sizi de motosiklet surenler olarak aile ortami gibi gordugum icin araniza katilmak istedim kabul Ederseniz ne mutlu bana almak istedigim motor asya major 250 dir baska bi onerisi veya bilgi vermek isteyen...

Yeni mesajlar