Son kullandığım motordur
- Dengesi arkadaşın dediği gibi çinlilerden kat kat güzeldir,
- torku kendine has 125 lik motorda olması gerekenden fazla idi, anlık çekişi felan güzeldir.
- Yakıtı herkes iyi desede benim ölçümlerime göre ki, şehir içi şehir dışı kullanımda 80-90 bazen 100 arasında 17-18 kr. tan aşşa düşmedim, herkes iyi diyor ama bence pek mantıklı değil, yanlış ölçümler yapılıyor olabilir.
- pek sıkıntı çıkarmaz sanırım, araştırmalarımda da bu kanıya vardım, benzin göstergesi, devir ibresi felan en dakik çalışan motor bu paraya göre çinlilere kıyasla. (mondial driftte kullanmış olarak)
- titreşim çok az, hatta çoğu motora göre yok denebilir.
- dijital göstergeli almanızı tavsiye etmem çünkü her ne kadar çinlilerden bir tık üsttede olsa sonuçta buda çin üretimi olduğu için illaki sorun çıkaracaktır, o yüzden yanlış hatırlamıyorsam 380 lira felandı dijital göstergesi, gereksiz bence, analog 70-80 lira civrındadır. her zaman daha mantıklıdır. Lastikleri çoğu kullanıcı güzel desede, sanırım şambriyelli, tubless değil, kayıyordu bende iken.
-Frenleri felan mükemmeldir, eklemek istedim, ön fren harika, arka kampana olmasına rağmen kullanan arkadaşlarım harika tuttuğunu belirtmişlerdi, arada öter soğukken arka fren ama kaliteli balata ile çözülmeyecek bişey değil.
- motor sesi seramiğin verdiği güç ile çok hoş geliyordu.
benim fikirlerim bunlar motor hakkında.