Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar herkese. Geçtiğimiz günlerde ufak bir kaza geçirdim. Her 2 manetimde yamulmuş durumda. Uzun zamandır zaten siyah kısa manetlerle değiştirmek istiyodum bu da vesile oldu.
Önerebileceğiniz veya kendi kullandığınız kaliteli bir manet öneriniz var mıdır? Trendyol, N11 gibi sitelerde...
Doğru söylüyorsun. Ama buraya fotoğraf ekleyemediğim için grenajları sana gösteremiyorum. Grenajlarda ki çizik, bir çakmak boyu kadar ve hiç derin değil. En üst tabakadan çok hafif sıyrılmış, rengi bile grenajlara aynı. Bu kadar ufak çizikler için motorun 1 aya yakın yatmasını istemiyorum...
Bayideki ustanın söylediğine göre "grenajlardaki çizikler çok küçük değişime değil onarım yazarlar". Değişimi istersem nolur dediğimde de uğraştırırlar dedi. Zaten beklemek istemiyorum motorun mekanik hiç bir sorunu yok. Sigortanın vereceği 3-5 lira zaten. Kendi cebimden yaptırıp videosunu çeker...
Bugün, motoru aldığım bayiye motoru göstermeye gittim. Sigorta işleri ile ilgilenen ustaya motoru ve hasarları gösterdim. Grenajlarda çatlak, kırık olmadığı ve çizimlerin çok küçük olduğu için değişim değil onarım vereceklerini söyledi. Onarım işi de çok uzun sürecek gibi duruyor. Bayide...
Ha
Hasar kaydı işlesin istemiyorum değil, bu şekilde işlesin istemiyorum. Mesela ön grenajda çakmak boyu kadar, hafif bi çizik var derin de değil. Bu kadar ufak çizikler için tüm grenajları değiştirmek daha önce de dediğim gibi alıcıda "bu motor takla atmış" algısı oluşturacak adım gibi eminim...
Teşekkür ederim yanıtın için. Sorum biraz yanlış anlaşılmaya müsait düzeltmek isterim. Motoru satarken nasıl hasarı gizlerim gibi bir isteğim yok aslında. Motorun kaza sonrası hiç bir sorunu olmadığını ve ufak çizikleri gösteren bir video çektim yarın obürgün satarsam alıcıya da gösterebilmek...
Herkese selamlar. İlk kez kaza yaptığım için tecrübeli arkadaşların, abilerin fikirlerine ihtiyacım var.
2 gün önce, bayiden sıfır aldığım 6–7 aylık 2025 R25 motorumla kaza yaptım. Sol şeritte ilerlerken sağımdaki araç son anda en sağdan sola geçip soldaki sokağa dönmeye çalıştı ve aracın sol...
Bir bayi ile görüştüm. 1 hafta 10 gün içinde belli olacağını söyledi. Stok ulaştığında ulaşabilmem adına da numaramızı bıraktık ama bakalım pek ümidim olmadığı için buradan sorayım dedim aslında. Bilgi almak imkansız bayilerden. Beklemedeyiz şu an için
Hocam vallahi haklısın bu paralara çıkmayı...
Öncelikle selamlar diliyorum herkese. Güzel bir topluluk aranıza yeni katıldım. Ufak bir sorum olucak bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirse çok memnun olurum.
Bulunduğu şehirde 2025 R25 stoğu bulunan, bu motor hakkında fiyat bilgisi alabilen arkadaşlarımız oldu mu acaba? Bir hayli fazla bayiyi...