2025 Model R25 stok durumu

Öncelikle selamlar diliyorum herkese. Güzel bir topluluk aranıza yeni katıldım. Ufak bir sorum olucak bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirse çok memnun olurum.

Bulunduğu şehirde 2025 R25 stoğu bulunan, bu motor hakkında fiyat bilgisi alabilen arkadaşlarımız oldu mu acaba? Bir hayli fazla bayiyi aradım, görüştüm. Stok yok, stok olmadığı için fiyat bilgisi de yok şeklinde yanıt aldım hepsinden. Farklı bir durum veya farklı bir bilgi alabilenler var mıdır aramızda?

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Öncelikle selamlar diliyorum herkese. Güzel bir topluluk aranıza yeni katıldım. Ufak bir sorum olucak bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirse çok memnun olurum.

Bulunduğu şehirde 2025 R25 stoğu bulunan, bu motor hakkında fiyat bilgisi alabilen arkadaşlarımız oldu mu acaba? Bir hayli fazla bayiyi aradım, görüştüm. Stok yok, stok olmadığı için fiyat bilgisi de yok şeklinde yanıt aldım hepsinden. Farklı bir durum veya farklı bir bilgi alabilenler var mıdır aramızda?
Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz öncelikle :) hangi şehirdesiniz?

Ben de MT25 bekliyorum tahminimce 25 serisinin fiyatı temmuz başlarında açıklanacak ve ilk stok da temmuz ayı içinde gelecek. Ancak bayi tanıdık falan değilse veya yüksek bir hava parası ödenmiyorsa ilk seriyi almamız zor, o yüzden ben en erken ağustos ayında gelebilecek motorları alma ihtimali olur diye düşünüyorum şuan.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
400-450 civarına bu motosikletleri almak büyük hata stoğu gelsin diye beklemek daha büyük hata yapmayın etmeyin böyle yaptığınız sürece size daha da geçirecekler

Ben de MT25 bekliyorum tahminimce 25 serisinin fiyatı temmuz başlarında açıklanacak ve ilk stok da temmuz ayı içinde gelecek. Ancak bayi tanıdık falan değilse veya yüksek bir hava parası ödenmiyorsa ilk seriyi almamız zor, o yüzden ben en erken ağustos ayında gelebilecek motorları alma ihtimali olur diye düşünüyorum şuan.
Bir bayi ile görüştüm. 1 hafta 10 gün içinde belli olacağını söyledi. Stok ulaştığında ulaşabilmem adına da numaramızı bıraktık ama bakalım pek ümidim olmadığı için buradan sorayım dedim aslında. Bilgi almak imkansız bayilerden. Beklemedeyiz şu an için
400-450 civarına bu motosikletleri almak büyük hata stoğu gelsin diye beklemek daha büyük hata yapmayın etmeyin böyle yaptığınız sürece size daha da geçirecekler
Hocam vallahi haklısın bu paralara çıkmayı inan ben de istemiyorum ama uzun zamandır hayalimde olan bir motor. Bütçe mi de ona göre ayarladım. Yoksa ben de kesinlikle bu paraların edeceği bir motor olduğunu düşünmüyorum ama biraz inat ettim birazda heves diyelim.

Alternatif olsa direkt yöneleceğim de yok gerçekten. 450 vermem şahsen ama 380 falan olsa MT25 alacak gibiyim. Piyasada 250cc eli yüzü düzgün motor yok tek alternatif 250nk gibi onun da malzeme kalitesi düşük kronikleri var vs.

Fiyatı bekliyorum şuan 420-450 falan derlerse 250nk göz kırpmaya başlar benim için 😀

Son düzenleme:
Motosikleti
Dominar D250
Ben sanırım 2 hafta önce bana en yakın olan Tokat bayiyi aradığımda haziran ortası/sonu gibi geleceğini söyledi, not alsak gelince haber verir misiniz dedim isim yazmıyoruz dedi. Açıkçası sırf gördüğü talep uğruna bu kadar karaborsaya düşürülmüş ve fiyatı şişirilmiş bir motordan soğudum, istenen fiyatlar artık benim gözümde bu paraya değmez durumunda. Alanlara hayırlı olsun (y)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar