ThE_KINgPIN kullanıcısının son içeriği

1. ThE_KINgPIN

98 model TL1000r hakkında bilenler paylaşırsa sevinirim.

arkadaşlar tl 1000r lar hoşuma gidiyor bu aralar temiz bi tane buldum.çift egzost olması ilgi çekici.severim öyle motorları ama özelliklerini bilmiorum. silindir,beygir,max hız,ne biliosanız yazarsanız sevinirim....
  2. ThE_KINgPIN

piyasayı bilenler.R1i sezon sonu kaça alabilirim??_!!yardım!!

Arkadaşlar bi racing makine almak istiyorum 2. el.şu an fiyatlar baya yüksek 98 model suzuki gsx-r bile 8 9 milyar.sezon sonu R1 almayı düşünüyorum.2000-2006 model arası ama sele altı egzost şart.buda 2004-2006 modeller arası.piyasayı bilen arkadaşlar lütfen yardım edin.benim piyasadan haberim...
  3. ThE_KINgPIN

Acil yardım arkadaşlar.Sizce alıyımmı?size güveniorum

Arkadaşlar ben yeni başlıcam cbr 125 mi yoksa gt 250 r mı die bi başlık atmıştım.taki bu gün bi galeride suzukiyle karşılaşıncaya kadar özelliklerini herkes bilir ben koşulları yazıyım: gsx-r 600 suzuki 1 2 modifiyesi var (egsoz suzuki 750)hava filtresi 280 ibre var gösterdigini yapıo adam...
  4. ThE_KINgPIN

8.ooo ytl peşin paraya alabilicegim motorlar nelerdir?

arkadaşlar 8.000 ytl param var ve bi motor almayı düşünüyorum.malum yaş geldi artık demir ata binmenin zamanıda geldi:) yeni başlıcamıda unutmayalım:D 600 cclik bi makina fazla gelir bana :)gerçi araba alırken 1.8 alma kullamassın yenisin 1.3 al gibi bişi yok ama olsun. ben hyosung gt250r...
  5. ThE_KINgPIN

başlangıç için hyosung gt 250 r mı honda cbr 125 mi?

arkadaşlar öncelikler herkese selamlar.ben uzun zamandır forumlarınızı okuyorum ama yinede karar veremedim.hangi makinayla başlıyacagıma.cbr 125 mi gt 250 r mı. bu arada cbr cılar yanlış anlayıp bana kızmasınlar sakın.ayrı 2 sınıfın makinaları bunu biliyor ve kıyaslamıyorum.sadece fikirlerinizi...

Yeni mesajlar