Acil yardım arkadaşlar.Sizce alıyımmı?size güveniorum

Arkadaşlar ben yeni başlıcam cbr 125 mi yoksa gt 250 r mı die bi başlık atmıştım.taki bu gün bi galeride suzukiyle karşılaşıncaya kadar
özelliklerini herkes bilir ben koşulları yazıyım:
gsx-r 600 suzuki
1 2 modifiyesi var (egsoz suzuki 750)hava filtresi
280 ibre var gösterdigini yapıo adam bizzat vidyosunu çekmiş
çok temiz tek bir çizik dahi yok kazası yok vs vs
98 model 29.000 km de bakımları yapılmış zaten adam galerici ve servis paraya ihtiyacı oldugu için evlendigi için satıomuş( kendi motoru)
8.500 fiyat çekti son fiyat 8.000 dedi _istersen:)
görüşlerinizi bekliyorum
ha bu arada 250 cc den yüksek alma bu senin için ölüm demek daha önce motor tecrüben yok denmişti.
bu gün bu motoru arkamda sahibiyle bizzat kullandım 15 dk kadar gayet rahattı bi sorun çıkmadı 180 kilo bi motor hiç zorlanmadım yani ufaktan başlamaya nietim pek yok saygılarınıza.saçma bulan ve bulmayanlar olabilir.
Ben motor hakkında yorumlarınızı bekliorum
SİZ OLSAYDINIZ ALIRMIYDINIZ???

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bence 98 model herşeyden öte çok eski bir race için
9 senelik olmuş, ve adam galerici demişsin
onlar göz boyamayı iyi bilir, buna dikkat et
ben sana gt250r al derim şahsen
hem ilk senin olur hem 98 suzukiden daha modern görünüşlü bir motorun olur
tabii son karar senin
ama ne alırsan al korumalarını da almayı ve giymeyi sakın unutma

tabiki ögrenene kadar tulumsuz kesinlikle binmem.çalışmıyo olsa bile.ögrendikten sonrada ceket ve kask şart.uzun yolsa eger yine tulum.tşkk uyarın için

yeni başlayan birine 600 lük motor çok fazla bence 250 lik ile başla canını seviyorsan.ben kendimi bilirim hız yapmam desende altında güçlü motor varken dayanamazsın mutlaka hız yaparsın.bende 600 lük bişey istemiştim ama burdaki forumları okuyunca vaz geçtim 250 lik aldım

Süper Moderatör (BBRR)
cbr 125 le gt 250r yi kıyaslamanı anladık ..ama birden bir ss (süper sportu ) da almayı düşünmen kusura bakma ama bana ciddi gelmedi ..sen önce bi kendini tart sora bize sor ...korkarım sen yarın ben bide hayabusa gördüm aklımı çeldi diye başlık açarsın ...

dostum ben 21 yaşındayım 13 yaşından beri motorsiklet kullanıorum ilk racemi 4 yıl önce aldım ama hemen geçmedim geçemesdimde egerki kendine güveniosan al ama sonucta race sürat yapıosun şakası olmaz yani bence hayırrr alma

arkadaşlar bi yeri ben yazmadım.o yüzden yanlış anladınız.ben cross motor kullanıorum zaten.çin malı dandik bişi aldım ögrenmek için.1 yıl kullandım.şimdi asıl kullanmak istedigim motor tipi yani racinge geçmek istiorum.ve öyle her yıl yada 2 3 yılda bir degiştirmek istemiyorum.almışken ii bişi alıyım.gerekirse garajda yatar.sadece ögrenmeye çalışırım aldıktan 1 hafta sonra trafige çıkmam.ve bu arada gerçekten kendimi bilen biriyim hız yapmam.heleki şehir içinde.BBRR abim görüşlerine saygı duyuyorum forumlarda yazdıklarının %90 ına katılıyorum.sözüne inandıgım birisin.ama yarın hayabusa görüp onu alıcam dersin biraz yanlış olmuş sanki.nasıl düşündügümü bilsem böle demessin.yani tamamen motora alışana kadar ara sokakta bile kullanmam.arkadaşlar götürürler boş bi yola park alanına(otopark) orda antreman yaparım en az 2 3ay.o yüzden hayabusa gördüm onu alıcam demem yani.heves degil benimki.gerçekten bişiler yapmak istiorum.ve çok titizce düşünüp karar veriorum.bu arada sizin gibi tecrübeli abilerimin kardeşlerimin görüşlerini alıyorum.İnşallah açıklayıcı olabilmişimdir.Saygılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250 r al derim ben.senelerce binebilirsin.buyuk bir şasiye sahip.surat dersen hızlanması gayet ii ve kaliteli bir makine.dusundugun gibi sekiz senelik bir race i her zaman alabilirsin.bence al 250 r ı kullan 2 sene.iyice kavra race i.sonra zaten yukseltmek istiycekisn.ama seni 2 sene gotutur.madem bişileri ciddi ciddi yapmak istiyorsun.250 r cok ii bir alternatif.acele etme.

Al sıfır 250lik hyosung'u rahat et kardeşim, üstelik daha ucuz, bi de kusura bakma ama ben de yeni başlıycam bu ne cesaret yav, ben 250cc üstüne hayatta çıkmam diyorum, şaşırdım vallaha.

Süper Moderatör (BBRR)
Sevgili kardeşim madem benim görüşüme değer veriyosun 98 model hele hele eksozu hava filtresi oynanmış bi aleti değil almak gidip bakma bile ...aldıktan hemen sora büyük sorunlar yaşaman olası...

git bi sıfır gt 250 veya cbf illa sport diyosan gt 250 r al derim inan bana seni tatmin edecek bir güce sahip..alıpta 1 senede bıkmazsın ...bak ben uzun yıllardır vitesli kullanıyorum kullandığım aletler içinde xt 660 , ktm 450 gibi süper aletlerde var..amainan bana gt 250 yi çok zevkli kullanıyorum ...gücü yeterli ...cbr ı hiç düşünme bile ...inan bana 5000 yapmadan satmaya çalışacaksın ...illa sport diyosan gt 250 r dan bence memnun kalırsın rx 125 i tam 4 yıldır kullanıyoırum kalitesine her türlü kefilim ...tüm japonları sulu götürür susuz getirir...

İşte benim fikrim bu bence suziki yi hiç düşünme ...bide sport modeller göreceksin ki farklı bir teknikle kullanılır alışmak zaman alır..diğer modellerden çok daha fazla yatar ..yol tutuşları çok iyidir ama düşük hızlarda ve yavaş dönüşlerde diğer modellere göre zor kontrol edilir

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ama şunu da ekleyeyim ki daha önce motor tecrüben dediğin kadar varsa 250 lik race seni hiç tatmin etmez. Bence 0 hyosung yerine biraz daha üst model bandit 600 veya suzuki gs 500 gibi nake bir motor al hem güç olarak seni tatmin eder hem de race motorda asıl mesele oturuş pozisyonu değil, güce hakim olmak olduğu için daha rahat tecrübe kazanırsın ve benim gibi 3 ay sonra yakınmazsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlikle o suzukiyi alma.

arkadaşlar bi yeri ben yazmadım.o yüzden yanlış anladınız.ben cross motor kullanıorum zaten.çin malı dandik bişi aldım ögrenmek için.1 yıl kullandım.şimdi asıl kullanmak istedigim motor tipi yani racinge geçmek istiorum.ve öyle her yıl yada 2 3 yılda bir degiştirmek istemiyorum.almışken ii bişi alıyım.gerekirse garajda yatar.sadece ögrenmeye çalışırım aldıktan 1 hafta sonra trafige çıkmam.ve bu arada gerçekten kendimi bilen biriyim hız yapmam.heleki şehir içinde.BBRR abim görüşlerine saygı duyuyorum forumlarda yazdıklarının %90 ına katılıyorum.sözüne inandıgım birisin.ama yarın hayabusa görüp onu alıcam dersin biraz yanlış olmuş sanki.nasıl düşündügümü bilsem böle demessin.yani tamamen motora alışana kadar ara sokakta bile kullanmam.arkadaşlar götürürler boş bi yola park alanına(otopark) orda antreman yaparım en az 2 3ay.o yüzden hayabusa gördüm onu alıcam demem yani.heves degil benimki.gerçekten bişiler yapmak istiorum.ve çok titizce düşünüp karar veriorum.bu arada sizin gibi tecrübeli abilerimin kardeşlerimin görüşlerini alıyorum.İnşallah açıklayıcı olabilmişimdir.Saygılar

dostum motoru alıp 2 3 ay arkadaşlarınla boş bir yere götürüp antrenman yapacağına al paşalar gibi gt250r ını bin güzel güze..sonuta bu da 29hp bi makine..98 suzukiye illaki binilir ama nerdeyse 10 senelik motor olmuş bu..ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden gidip 250r ı alırdım..
büyük motor hevesim yok mu? var...
10 senelik motora binmektense 0 motora binmeyi mi tercih edermisin? tabii ki 0'i tercih ederim..
bence 0km bir 250 liğe,98model 600 lükten daha fazla binersin!!

Yeterli eğitimin varsa istediğin hacimde motorla başlayabilirsin. Benim eğitmenim 500cc ile başlayabileceğimi söylemişti ama nerede bizde 500cc alacak para. 250cc parasını bile zor topluyoruz.

Süper Moderatör (BBRR)
ya şimdi bişey farkettim demişsinki

tşkk arkadaşlar.çok yeniyim ben daha hiç vitesli motor kullanmadım ama sanırım gt 250 r alıcam.kullanımı zor olması daha agır ve atak olması aslında daha iyi.dikkatli kullanmak gerek ve daha çok şey ögrenebilirsin gibi geliyo.
cvplarınız için sagolun..eyvallah

sorada bunu demişsin

arkadaşlar bi yeri ben yazmadım.o yüzden yanlış anladınız.ben cross motor kullanıorum zaten.çin malı dandik bişi aldım ögrenmek için.1 yıl kullandım.şimdi asıl kullanmak istedigim motor tipi yani racinge geçmek istiorum.

şimdi hangi çin malı vitessiz cros var onuda bi de bakim aklımız karışmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar