- Konu Yazar
Arkadaşlar ben yeni başlıcam cbr 125 mi yoksa gt 250 r mı die bi başlık atmıştım.taki bu gün bi galeride suzukiyle karşılaşıncaya kadar
özelliklerini herkes bilir ben koşulları yazıyım:
gsx-r 600 suzuki
1 2 modifiyesi var (egsoz suzuki 750)hava filtresi
280 ibre var gösterdigini yapıo adam bizzat vidyosunu çekmiş
çok temiz tek bir çizik dahi yok kazası yok vs vs
98 model 29.000 km de bakımları yapılmış zaten adam galerici ve servis paraya ihtiyacı oldugu için evlendigi için satıomuş( kendi motoru)
8.500 fiyat çekti son fiyat 8.000 dedi _istersen
görüşlerinizi bekliyorum
ha bu arada 250 cc den yüksek alma bu senin için ölüm demek daha önce motor tecrüben yok denmişti.
bu gün bu motoru arkamda sahibiyle bizzat kullandım 15 dk kadar gayet rahattı bi sorun çıkmadı 180 kilo bi motor hiç zorlanmadım yani ufaktan başlamaya nietim pek yok saygılarınıza.saçma bulan ve bulmayanlar olabilir.
Ben motor hakkında yorumlarınızı bekliorum
SİZ OLSAYDINIZ ALIRMIYDINIZ???
özelliklerini herkes bilir ben koşulları yazıyım:
gsx-r 600 suzuki
1 2 modifiyesi var (egsoz suzuki 750)hava filtresi
280 ibre var gösterdigini yapıo adam bizzat vidyosunu çekmiş
çok temiz tek bir çizik dahi yok kazası yok vs vs
98 model 29.000 km de bakımları yapılmış zaten adam galerici ve servis paraya ihtiyacı oldugu için evlendigi için satıomuş( kendi motoru)
8.500 fiyat çekti son fiyat 8.000 dedi _istersen
görüşlerinizi bekliyorum
ha bu arada 250 cc den yüksek alma bu senin için ölüm demek daha önce motor tecrüben yok denmişti.
bu gün bu motoru arkamda sahibiyle bizzat kullandım 15 dk kadar gayet rahattı bi sorun çıkmadı 180 kilo bi motor hiç zorlanmadım yani ufaktan başlamaya nietim pek yok saygılarınıza.saçma bulan ve bulmayanlar olabilir.
Ben motor hakkında yorumlarınızı bekliorum
SİZ OLSAYDINIZ ALIRMIYDINIZ???