telike kullanıcısının son içeriği

1. telike

ARABA ÖNERİLERİ ALIYORUM -YAŞLANDIK ARTIK -

Arkadaşlar herkese merhabalar. Motorların yanına artık bi araba alma zamanı geldi. Motosiklet kullanıcılarının teknik verilere, özelliklere, estetiğe ve detaylara önem veren bireyler olmasından dolayı böyle bir soruyu başka bir yerde sormanın yersiz olacağını düşünüyorum :flower: Bir arabadan...
  2. telike

Manavgat Motosiklet Festivalinde Üzücü Kaza

Festivalden çıkıp eve doğru gelirken karşılaştım. Alkolün etkisi ile iki motosiklet kafa kafaya çarpışmış. Henüz 18 yaşında ardçı bir kardeşimiz hayatını kaybetmiş. Hastanede iki tarafın da yanına gittim. Allah geride kalanlara sabır yaralılara da acil şifalar versin. Alkol alacaksanız kurun...
  3. telike

Satılık Honda Msx125 Grom İzmir

Marka: Honda Model: Msx125 Grom KM: 13000 Renk: Siyah Fiyat: 6500TL Açıklama: Gpr Egzozu ile birlikte 7300 lira, forumdan aradığınızı söylerseniz bişeyler de yaparız. Temiz Bakımlı, Ekstraları da vardır. İlgili başlığının altından da takip edebilirsiniz :) Sahibinden İlan no: 216071871...
  4. telike

Satılık GPR FURFORE SLIP ON EGZOZ

Merhaba arkadaşlar 4 aylık honda msx125 motosikletim üzerindeki orjinal gpr furfore slipon egzoz satılıktır. Takması çıkartması basittir. Temizliği konusunda şüpheniz olmasın. Video da ekledim fakat videoda ses pek net ve tok gelmiyor. Videoyu çektiğim sistem stok motosiklet ve...
  5. telike

Honda MSX125 Uzun(?) Yol, İnceleme ve Yorumları (Fotoğraflı)

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır kullandığım msx 125 motosikletim ile bir günde 300km lik bir yol deneyimim oldu ve gördüğüm tüm artı eksi yönleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle Motosikletin kendisinden bahsetmek istiyorum; 125cc enjeksiyonlu gayet az yakan ufak tefek 12inç jantları...
  6. telike

Ebay Nakit Hakkında Soru

Merhaba arkadaşlar. Daha önce ebay den alışveriş yaptım. Pay-pal kullanıyoruz. ve paypal kredi kartından direkt çekim yapıyor. kredi kartımı iptal ettirdim paypal hesabına vadesiz hesabımdan para gönderme ihtimalim var mıdır acaba? paypal hesabıma parayı gönderip alışverişimi yapacağım. böyle...
  7. telike

Zincir Yağı Ömrü

Merhaba arkadaşlar; Kullandığımız sprey zincir yağlarının bir ömrü var mıdır? Motor yağları gibi belli bi zaman sonra etkisini kaybetmeye başlar mı? yoksa sık gitsin mi? 2 depoda bir yağlama yapıyorum zincirime yaklaşık 700 800 km ediyor o da. Zincir yağım bugün itibariyle bitti. Acaba ilk...
  8. telike

Uygun Fiyat Mont Pantolon Armor Dizlik Eldiven

Selamlar arkadaşlar. elimde kullanmadığım ürünler var. Bu ürünleri çok uygun fiyata vermeyi düşünüyorum. Fiyatları ilgilenen arkadaşlarla özelden iletişime geçtiğinizde vereceğim. Fiyat konusunda çok ekonomik düşünen arkadaşlar sürekli her başlığı baltaladığı için bu yöntemi tercih ediyorum...
  9. telike

Slalom yapan Sarı vw araç sürücüsü yakalandı

İstanbul’da karayolunda sürekli şerit değiştirerek araç kullanırken kameralara yakalanan sürücü gözaltına alındı. Sürücünün akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için hastaneye sevk edileceği ardından hakkında yasal işlem başlatılacağı öğrenildi. E-5 Karayolunda 4 gün önce bir...
  10. telike

Pro-link Ayarı ile alçaltma yükseltme

Merhaba arkadaşlar. Motosikletimin arkasının alçaklığından şikayetçiydim herkes de niye bu kadar alçak diyordu. amortisörleri ve ayarlarını kontrol ettirdim problem yok en ideal ayarda idi. biraz sertleştirdim. prolink te ufak tefek değişiklikler yaparak arkayı yükseltmeyi düşündüm. sordum...
  11. telike

Elcik Koruma Tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba.. Elcik koruma takacağım hem soğuktan rüzgardan hem de elcikleri manetleri korusun diye.. fakat piyasayı internetten araştırdığımda oldukça çok ve kalitesiz sonuç ile karşılaştım... sanki bana karışık ve çöplük gibi geldi. yakışacak ve fiyat performans oranlaması en iyi olacak...
  12. telike

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

kaybolan plaka başka ellere geçerse sıkıntı yaratır. hiç tavsiye etmem.
  13. telike

Kask/Yol Yayıt Kamerasının Yararları

Çeşitli başlıklarda onlarca kamera çeşidi tartışılmış. Konuda şu kamera iyi bu nasıl değil de başımızdan geçen ve kamera ile kayda aldığımız şeyleri paylaşalım. İmkan varsa video olarak yoksa anlatım olarak. mesela başımdan geçen ilk olayla başlayayım. dün spora gidiyordum. dönel kavşağa...
  14. telike

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

neden türkçe maşallah yazmadın?
  15. telike

Lastik Ebadı ve Hava Basıncı Hakkında

Merhaba arkadaşlar Forumda araştırdım ama bi bilgi bulamadım motosikletimin kitapçığında stok lastik ebatları 100 80 19 ve 130 80 17 olarak geçiyor ben 110 80 19 ve 140 80 17 taktım. yani lastik genişliğini 1 boy arttırdım. hava basınçları da stok lastik ebadına göre; tek kullanım ön 25 arka 28...