Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar.4 silindir hevesi sarıp Raceri satıp parayı (biraz ) toplayıp motor alma peşine düşmüş biri olarak.bi tane motor buldum 98 model 600f km si 50.000 de yazıyo (km farketmez kimler neler yapıo)yag yakmasın yeter. motordan ses geliyormuş.sorduguna göre yataktan geldigini söylemiş...
Merhaba arkadaşlar Dt 125 R Almak istiyorum.fakat motorun beyin-yada end.bobini arızalı ateşlemesinde sorun varmış. bu 2 parcayı bulabilecegim biryer var mı bildiginiz.birde Piston gömlek atmak istesen bulabilirmiyiz.1 Haftadır kafamda hangi motorcuya gitsem Bulasma diyo ama fakat bende cinli bi...
bilgidiniz gibi honda 2003-2005 arası 250 cc clasmanında honda twist 250 yi cıkardı ve daha sonra cbf 250 ye cevirdi.Şimdi ben bu cbf ten almak istiyorum.2003 model buldum.fakat motorda birkaç sorun var. grankında cizikler varmış.motorun grank zinciri kopmus [egzantrik zinciri oluyor heralde ]...
merhaba arkadaşlar tekrar deli bir başlıkla geldim.Açıkcası Rahat götüme batıyo da tabir edilebilir.Şaka bi yana. bizim sakaryadaki Crosscuları izleye izleye canım acayip Cross cekti.
sahibindende 1 tane dt 125 var 700 yazmıs onu 500 e kapatsak.motor istiyomus.simdi bu motoru bakıma soksak asa...
Merhaba arkadaşlar.
Kanuni Racer 200 ümün eksozlarını deiştirmek istiyorum.eksozdan istedigim hızımın artması fln deil. Tatlı bi sesi olsun istiyorum.200 tl bütcem var.bildiginiz gibi çift eksoz cıkısı var motorda.eksozcu manifolt un birini kapatırız dierine baglarız dedi.fakat eksoz olarak...
Merhaba arkadaşlar. Bu yaz uzun kazA yapacam gibi geliyo. mont ve kask bakmaya basladım.birkaçtane model begendim ama nasıl oldugu hakkında bilgi verirseniz önerilerinizi ve deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.bircok arastırmama göre venom montlar hosuma gitti fakat kullanımı ve dayanıklıgı...
Merhaba arkadaşlar. Aklımda Takılan Bir Soruya cevap arıyorum.
2006 model Racer 200 motorum var.elektrik tesisatındaki kısa devreden dolayı devir saati ve km göstergeside arızalı oldugu için deiştirmek istiyorum.ama Yine orjinalini almak istemiyorum.Dayanıksız Geldi bana.
Göstergeler olarak...
2. El aldıgım motorum racer 200 de 5. viteste aşırı titreme oluyor.titresimden dogan ses te canımı sıkıyor tabi bircok forum topick ten baktıklarıma göre
ön dişli deiştirin azalır yazmışlar
motor baglantı noktalarına kece plastik conta koymak
eksozlarımdaki baglantılarda plastik conta var onu...