tectal kullanıcısının son içeriği

1. T

Beklemeli miyim?

Tamam ekipmanları tamamlayacagım en kısa sürede. Ns200 fiyatlarına baktım ve drift alıp masraflarını karşılamak ile aynı oluyor fiyatı neredeyse bir sonraki yazı beklemeden sizce direk ns200 almalı mıyım
  2. T

Beklemeli miyim?

duke lara ne diyosunuz peki 21 sonrası duke 250 ler hoşuma gidiyor baya
  3. T

Beklemeli miyim?

Peki gidişatı kötü olmayan 100-130bin bandında önerebileceğiniz sürüş zevki güzel olan motor varmı tercihen naked ve racing
  4. T

Beklemeli miyim?

a1 ehliyetim var mt thunder 4 sv de kaskım var temmuz ayının ortasında 18 e giriyorum
  5. T

Beklemeli miyim?

Motor tecrüben fazla olmasada var. Yılbaşından önce drift l mi almalıyım yoksa 26 yazında 250D mi almalıyım. Şu an staja gidiyorum aylık 6600tl alıyorum drift alırsam aylık 5000tl aileme vereceğim drift olmazsa aldığım paranın 5000tl sini yatırım yapıp yazında biraz çalışıp 250D almayı...
  6. T

2.el 125s mi 0 drift l mi

80k civarı bir para bulunmakta tahminen motoru 10-15 kasım aralığında alacağım 2.el benelli 125s(max 6000km) mi yoksa drift l mi almalıyım temmuzda 18 e giriyorum girmeden önce satıp cc yükseltmeyi düşünüyorum
  7. T

drift l senet sorunu

geç en yıl 80bin iken 65bin e düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam
  8. T

drift l senet sorunu

faiz ile alakalı değil ailem direk kredi kartı çıkartmak istemiyor sordum onlar ödemesini ve benim onlara aylık olarak ödememi de kabul etmediler drift piyasasının geçen yılki gibi düşme olasılığı varmı
  9. T

drift l senet sorunu

oradalara yazmadığımı neden düşündün ki yapay zeka yeterli bi sonuç vermiyor tarayıcı da arattığımdada genellikle eski yılların gönderilerini buluyorum bilgili kişilerden tavsiye almak için de güncel bi konu açmak istedim ne var bunda? 1758223324 tamamdır teşekkür ederim
  10. T

drift l senet sorunu

tamamdır çok teşekkür ederim motoru kendi üstüme almak istiyorum ne kadar tutar sigorta gibi işlemler bi bilgimniz varmı daha önce hiç üzerimi araç vs almadım
  11. T

drift l senet sorunu

tavsiyeniz nedir para tamamlanana kadar nakit biriktirmek daha mantıklı gibi ama fazla uzun sürecek onun yerine ailemin tamamlamasını isteyip aileme staj paramı vermek uygun gibi
  12. T

drift l senet sorunu

30k nakit vereceğiz 6.6k da staj param var oran aylık vermeyi düşünüyorum 1758213650 6 yada 12 ay taksit yapıcam bulabilirsen satan kask ve ehliyetim var
  13. T

drift l senet sorunu

ben drift l almayı düşünüyorum ama ailem kredi kartı çıkartmak istemiyor ve senet ile almak istiyor bi kaç bayiye sordum sahibinden de nakit 70k ya satılan drift l senet ile 110-150k civarına denk geliyor 0 piyasası çok yükselirmi ve ne zaman yükselir senet ile uygun yapan bi yer bulabilirsem 1...