tecrube0 kullanıcısının son içeriği

1. tecrube0

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

Valla ben 160 bin liraya sıfır almıştım . Keşke motor olsaydı da CRF alsaydım pandemi yüzünden motor yoktu mecbur buna sarıldık pişmanım .
  2. tecrube0

Allahtan OK'ların yönü doğru takılmış. 1780230338 Sizlerin sayesinde gaza gelip 25000 kmdir hiç kullanmadığım ekipmanları kullanarak lastiğin civatasını gevşettim .Açıkçası bu benim için bayağı büyük bişeydi.Civata gevşeyince kendiliğinden yerine oturdu.Kullandığım ve varlığını unuttuğum...
  3. tecrube0

Herkese teşekkürler tüm yorumları tek tek okudum . Zinciri temizlemiştim blok sıcak diye civataları tam sıkmamıştım. Ön kısımda katı zincir yağının birikmesi hoşuma gitmiyor. Kendisine laf gelmesin diye hidrolik değiştirmeyip benim canımı tehlikeye atıyor.Böyle ustaya gitmemek lazım o halde...
  4. tecrube0

Çoğu yerde tork anahtarı vs gerektiği için kurcalamaya da cesaret edemiyorum .Bazı yerlerin aleminyum olması da etkiliyor.İş yerinde 22 yıldız anahtar var. 22 lokma da var artık onlarla lastiği gevşetip yerine oturtmayı deneyeceğim .Hidrolik değiştirmeye de eriniyorlar mesela .Yapılması gereken...
  5. tecrube0

Herkese selam, Öncelikle Kurban Bayramınız mübarek olsun. Bu ülkede ustaya iş yaptırmak gerçekten çok zor. Hatta bazen işi yaptıracağınız konuyu ustadan daha iyi bilmeniz gerekiyor. Son bir haftada yaşadıklarım beni gerçekten bezdirdi. Motorum Bajaj Dominar 400 UG. Yıllardır bakımlarını...
  6. tecrube0

Virajda ön fren (ABS)

Ani fren yapman gerekmiyorsa gazi kapatmadan arka fren kullanabilirsin .On fren sıkılır mi tercihedilmez ama zorunlu olursa mecbur kullanırsın motor diklesir.Ben motosiklet kayınca korku ve panik ile on freni sıktım.motor diklesti yoldan traktör yoluna uçtum.
  7. tecrube0

Bikerjeans Pantolon Paça tadilatı

Bu arada evet sorunsuz paça tadilatı yaptırdım gayet iyi oldu .dizlik yeri de dizime geliyor fark olmadı.Bu arada bikerjeans de koruma yerleri kademeli değil.Olabildigince kendi bedeninize uygun pantalon seçmeniz gerekiyor
  8. tecrube0

Yeni cezalar Hk.

Bu kadar vergiye ülkenin ihya olması lazımdı .Biz vergilerle yol köprü vs yaptırıyoruz.daha sonra bunların para toplama hakkını satıyorlar peki aldıkları para bitince ne olacak yeni vergiler.Bunlar normal vergiler değil.Ulke olarak birşeyler uretmiyoruz.Eskiden devlette üretimde yer alıyordu...
  9. tecrube0

Yeni cezalar Hk.

Ne yapsın hükümet nereden kaynak bulsun . Vergiler , Cezalar , içki , sigara olmasa nereden ödenecek bu kadar faiz , garanti ücreti ?
  10. tecrube0

Riderdenim in sahibi olan vatandaş İzmirde kahramanlarda pantalon alırken tadilat yaptıramazsın elinde kalır demişti. O yüzden sormak istedim . 1772998586 Paçayı katlayınca pege takılma ihtimali var daha önce yaşadım sorun yaşamamak için önce burada sormak istedim haftaiçi üşenmezsem terziye...
  11. tecrube0

Motosikletle Viraj Dönememek

Kadının kolları yeterince gergin kontrayı bile yapamıyor bir de eşi strese sokuyor en iyisi kursa gidip öğrenmeli insanlar eşlerinden değil .
  12. tecrube0

Çantadan ceza ve trafikten men yiyen motorcu arkadaş

Karşıyakadaki ablalar yine iş başında anlaşılan :D 1772998310 Yazarlar ruhsata işli değilse yazarlar acımazlar :)
  13. tecrube0

Kaza anı ve tahminler

Motorunu perte çıkarma ihtimalleri yüksek o zaman. Ustalar da çakal ama %50 yi geçirmiyorlar hasarda pert olmasın diye.
  14. tecrube0

Kaza anı ve tahminler

%100 karşı taraf kusurlu kaza tespit tutanağı tuttuysan seni haklı bulurlar.
  15. tecrube0

Daha önce büse marka pantalonda o şekilde reflektör vardı ve paçalar uzun olduğu için dışa katlamistim.Bir kaç kez pege takıldı.Dun bikerjeans e yazdım .tadilat yaptırabilirsiniz dediler boş bir zamanda terziye götüreceğim 1772740652 Keske İzmir'de olsam Buca da kevlar a bile kafa tutan bir...

Yeni mesajlar