taştan kullanıcısının son içeriği

1. taştan

Makina Mühendisi Yada Teknisyeni Olan Bir Arkadaş

Arkadaşlar Bir çizimim Var Ancak Danışmam Gereken Bir Kaç şeyim Olacak Benzin Göstergesi şeması
  2. taştan

devir göstergesi

Öncelikle devirsaatinin prensibini anlatayım... Eski devir saatleri krank devrini ölçerdi. bunun içinde motorun krangına herhangi bir yerinden bağlanmış bir Redüktör ve halat ile saate güç iletilirdi(eksantrik miline bağlanabilr) teknoloji işi elektroniğe dönüştürdü. Motorun devrine bağımlı...
  3. taştan

chopperların performans modifiyesi

250 bisan lifan roadstar motora 400cc lifan motoru takmak mı daha iyi sonuç verir dişli sistemi ile oynamak mı.burda sonuçtan kastımız denge tutuş hava dinamik güç saygılarımla ayrıca chopperlara turbo takılır mı(hava soğutmalı 20 beygir güç üreten motora)
  4. taştan

regal raptorla bisanroadstar250 arasında kaldım

merhaba arkadaşlar bu iki motor arasında kaldım regalde olan tereddütüm yedek parça bana yardım edermisiniz
  5. taştan

selam

merhaba arkadaşlar. yeni başlamak istediğim motor sevdasında CEBİMDE 3.000_6.000 YTL arasında bir bütçem var 250 cc chopper almak istiyorum ne önerirsiniz.parçası bol dengesi iyi ve az yakan bir motor istiyorum.çokşey mi istiyorum bilmiyorum.saçmaladıysam kusura bakmayın acemeliğime verin...

Yeni mesajlar